Burgemeester Stijn Van Baelen en zijn schepencollege zaten aan de ontbijttafel met UNIZO Bocholt. De ondernemers formuleerde hun vragen en bezorgdheden in naam van de lokale zelfstandigen, dienstverleners, kleinhandel, horeca en kmo’s.

Het ging daarbij concreet over maatregelen voor een betere dienstverlening, kernversterking en ruimte voor ondernemers. Aansluitend zetten burgemeester en voorzitter hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst. Als kers op de taart beloofde burgemeester Van Baelen geen extra belastingen voor ondernemers te lanceren gedurende de huidige legislatuur.

De overeenkomst wil beide partners binden om constructief samen te werken aan een positief ondernemersklimaat gebaseerd op 5 pijlers.

Deze pijlers zijn; Samen, Versterken, Beleving, Dynamisch en Budget. Elk van deze pijlers omvat een mooi gamma van vooropgestelde verwezenlijkingen om Bocholt en het ondernemerschap in Bocholt te ondersteunen.

Door ondertekening van deze samenwerkingsovereenkomst verklaart het gemeentebestuur van Bocholt alsook het bestuur van UNIZO Bocholt zich akkoord om de efficiënte communicatielijn te bestendigen omtrent de 5 pijlers.

Nuttig voor jou