Het bestuur van UNIZO Dilsen-Stokkem meldt u het droevig overlijden van onze voorzitter Marc Allard. Voor de meesten onder ons bekend als Notaris Allard uit Dilsen-Stokkem.

Enthousiasme

Naast zijn dagtaak als goedlachse notaris met het hart op de juiste plaats was Marc een constructief iemand die steeds naar oplossingen zocht. Een voorvechter van de ondernemersbelangen in Dilsen-Stokkem. Als voorzitter van de lokale ondernemersvereniging was zijn doel ondernemers samen te brengen.

Traditioneel organiseerde hij al sinds enkele jaren het ‘Ondernemerscafé' waarin netwerken centraal stond.
Achter de schermen was hij ook steeds UNIZO-afgevaardigde binnen de GECORO (Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening) waarin hij de stem van de ondernemers verdedigde.

Ook binnen het bestuur kenden we Marc als een energiek, goedlachs figuur, waarin humor de hoofdmoot was. Dit gecombineerd met bruisende ideeën. Hij was een mentor voor vele ondernemers uit de gemeente. Met zijn enthousiasme heeft hij zich vele jaren ingezet voor ondernemers groot en klein in Dilsen-Stokkem.

Constructief samengewerkt

Ook Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg, reageert aangedaan op dit nieuws.

“In mijn rol als directeur van UNIZO Limburg heb ik constructief met Marc Allard samengewerkt. Hij had speciale aandacht voor de kleine pijnpunten die ondernemers dagelijks ervaren en reikte daarbij ook steevast oplossingen aan. Marc Allard was een bijzonder mens: humor, recht door zee, betrokken en persoonlijk geïnteresseerd.

We wensen namens het bestuur en alle medewerkers van UNIZO Limburg & het voltallige bestuur van UNIZO Dilsen-Stokkem véél sterkte aan zijn familie en iedereen die hem dierbaar was véél sterkte bij het verwerken van dit grote verlies”.

Nuttig voor jou