Wil je de energie-efficiëntie van je gebouw verbeteren of je energieverbruik verminderen zonder te moeten inboeten op comfort?

Brusselse kmo's kunnen vanaf nu beroep doen op het EnergiePack van Leefmilieu Brussel. Het is helemaal gratis en biedt ondernemers de kans om hun onderneming energiezuiniger te maken. Na een energiescan volgt er een coaching om de specifieke noden van jouw onderneming aan te pakken. Alle handelaars, vrije beroepers, ambachtenaars, verantwoordelijken van kleine of middelgrote ondernemingen, verantwoordelijken van social- of non-profitorganisaties komen in aanmerking. Je moet enkel gevestigd zijn in het Brussels Gewest. 

Meer info over EnergiePack vind je hier

MOK Specialty Coffee Roastery & Bar is een koffiebar in de trendy Dansaertstraat die beroep deed op het EnergiePack. De firma roostert ter plaatse koffiebonen en laat zijn klanten ervan proeven. Voor de eigenaars, de familie Crabbé, is duurzaamheid zeer belangrijk. De firma heeft verbouwingen gepland en wenste ook dat zo duurzaam mogelijk uitvoeren. Via het EnergiePack van Leefmilieu Brussel kreeg ze een gratis energiescan die talrijke interessante besparingstips opleverde. Lees hun ervaringen hier.

Aangeboden door de federatie UCM aan kleine en middelgrote ondernemingen tot 250 vte’s & door Bruxeo aan de social-profitsector.