Goudsmid/Juweelontwerpster Kirsten Vos laat mensen schitteren met haar unieke handgemaakte juwelen. Deze keer laat UNIZO Kirsten schitteren met de bekroning van het officiële Handmade in Belgium-label.

“Elk juweel dat ik maak, draagt zijn eigen verhaal. Sommigen staan symbool voor een herinnering, anderen vormen een statement. En haast altijd hebben ze een grote emotionele waarde. Het is voor mij dus telkens weer een eer om een pronkstuk te maken waarin zoveel gevoel zit”, vertelt Kirsten Vos.

Kirsten vestigde zich in 1997 als zelfstandig goudsmid/juwelier in Riemst. In 2018 verhuisde ze naar haar splinternieuw atelier in Hasselt. “De rode draad doorheen mijn carrière was altijd al het visualiseren van unieke verhalen in een mooi juweelontwerp. Juwelen die zowel de persoon zelf als nadien de kinderen lang kunnen koesteren.”

Zo’n mooi en ambachtelijk verhaal verdient absoluut het Handmade in Belgium-label. Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg: “Met dat label zetten we ondernemers in de schijnwerpers die op kleine schaal eerlijke, authentieke producten maken. Het ambachtelijk maatwerk dat Kirsten aan de dag brengt, past perfect binnen deze filosofie en wij zijn dan ook erg trots dat ook zij vanaf nu het officiële Handmade in Belgium-label draagt.”

Op de foto : Bart Lodewyckx UNIZO Limburg, Kirsten Vos, Steve Jacobs UNZO Hasselt

www.handmadeinbelgium.com

www.kirstenvos.com

 

Nuttig voor jou