Na het vertrek van Elke Van Verdegem neemt Johan Ceuppens het roer over als nieuwe voorzitter.

Johan, een 43-jarige digitale marketing consultant maakt sinds 2019 deel uit van ons bestuur. Hij zal in zijn nieuwe rol als voorzitter blijven streven naar groei en innovatie voor alle leden en het ondernemerslandschap in Dilbeek.

Het bestuur wilt deze gelegenheid ook aangrijpen om Elke Van Verdegem uit de grond van hun hart te bedanken. Elke’s passie en inzet hebben een onuitwisbare indruk nagelaten en ze zijn haar dankbaar voor haar toewijding het afgelopen jaar.


Johan Ceuppens: “Het is een eer en een voorrecht om vandaag voor jullie te staan als de nieuwe voorzitter van UNIZO Dilbeek. Ik wil eerst en vooral Elke Van Verdegem bedanken voor haar gedrevenheid en toewijding het afgelopen jaar. Haar inzet heeft de weg geëffend voor de vele mogelijkheden en kansen die voor ons liggen."

"We bevinden ons in een cruciaal jaar. Over slechts twaalf maanden zullen de gemeenteraadsverkiezingen de toekomstige koers van de gemeente Dilbeek bepalen. Deze verkiezingen zijn niet alleen een kans voor burgers om hun stem te laten horen, maar ook voor ons, ondernemers, om duidelijk te maken wat wij verwachten van het toekomstige gemeentebestuur."

"Onze lokale economie is de ruggengraat van Dilbeek. Het zijn de bakkers, de kappers, de boetieks, de freelancers, de vrije beroepen en alle andere ondernemers die onze gemeente levendig en dynamisch maken. Maar voor een florerende lokale economie hebben we een beleid nodig dat ons ondersteunt, begrijpt en vooral, naar ons luistert."

De komende maanden zijn dan ook van cruciaal belang voor UNIZO Dilbeek. Johan: "We zullen intensief met alle politieke partijen in dialoog gaan. Ons doel? Zorgen dat het beleid van het toekomstige bestuur rekening houdt met de behoeften, ambities en dromen van onze ondernemers. Want zonder ons, zonder een sterke lokale economie, is er geen welvarend Dilbeek."

"Ik beloof jullie, dat ik, samen met het voltallige bestuur, alles in het werk zal stellen om de stem van elke ondernemer in Dilbeek te laten horen. Maar ik kan dit niet alleen. Ik heb jullie hulp nodig, jullie inzet en jullie passie. Samen kunnen we een verschil maken en zorgen dat de toekomst van Dilbeek er een is waar ondernemerschap kan bloeien. Dank jullie wel voor het vertrouwen. Ik kijk uit naar de samenwerking, groei en succes."

Nuttig voor jou