Beste Kinrooise handelaar

Na de succesvolle edities van ’20 en ‘21 pakken de gemeente en UNIZO Kinrooi eind dit jaar opnieuw uit met de win-win-win-actie. Daarnaast is er ook een leuk aanbod waarmee je jouw klanten in het Weekend van de klant een attentie kan aanbieden.

Win-win-win actie 2022

De laatste vier weken van 2022 én de eerste 2 weken van 2023 zal er wekelijks 1.000 euro verdeeld worden aan onze klanten en de Kinrooise verenigingen die zij nomineren. Bij de trekkingen na Kerstmis (27 december 2022) en na Nieuwjaar (3 januari 2023) is er een dubbele pot van 2.000 euro voor zowel de klanten als de verenigingen. 

De winnaars kunnen de tegoedbonnen spenderen bij de Kinrooise handelaars. Voor amper 50 euro kan je deelnemende handelaar zijn bij de win-win-win-actie 2022 en krijg je alle materiaal (folders, win-win-win-omslagen, …) voor je klanten. Klik hier om je in te schrijven.

Attentie voor Weekend van de klant

Zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de klant. UNIZO Kinrooi biedt een starterspakket aan met enkele attenties voor jouw klanten. Voor slechts 25 euro heb je de keuze tussen 50 blocnotes MET Unizo-balpen of 30 zakjes met koekjes om dat weekend uit te delen aan je klanten.

 

Meer attenties nodig?

Kom je niet toe met het starterspakket? Dan kan je blocnotes of koekjes bijbestellen tot 18 september e.k.  Bij de bestelling van het starterspakket kan je ook eventuele extra exemplaren bestellen.

Met vriendelijke groeten namens UNIZO Kinrooi

 

Nuttig voor jou