Wauw, wat een geweldige avond ! De Kampenaren zijn fier en enthousiast over het nieuwe museum, Liberation Garden, dat Leopoldsburg op de Europese kaart zal zetten. We waren vereerd om ondernemers uit de buurt uit te nodigen voor een exclusief voorproefje van het museum voordat het officieel opent op 6 mei 2023.


Liberation Garden neemt bezoekers mee op een onvergetelijke reis door het verleden en vertelt het verhaal van de bevrijding van België op een unieke en meeslepende manier. Het museum zal een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud van ons cultureel erfgoed en aan de ontwikkeling van Leopoldsburg als toeristische bestemming.


We zijn blij en dankbaar dat we zoveel ondernemers mochten verwelkomen voor een rondleiding van 1,5 uur door het museum. Het was fantastisch om te zien hoe enthousiast en betrokken iedereen was. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en heeft geholpen om deze avond tot een succes te maken!  En in het bijzonder aan Marleen Kauffmann voor de warme ontvangst en aan de gidsen voor hun deskundige uitleg. 
Meer informatie over het Liberation Garden museum is te vinden op de website: https://liberationgarden.be


Achteraf konden we genieten van de lekkere cocktails en tapas in de nieuwe zaak Barracido!
 Bekijk hieronder enkele foto's van het evenement en dit nieuwe culturele juweel in onze gemeente!

FOTO's

 

 

Nuttig voor jou