Wij staan klaar... voor élke ondernemer in Lummen!

Maar wat betekent dit concreet?

Samen met gedreven lokale ondernemers hebben we vijf cruciale prioriteiten vastgesteld voor na de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024.

Onze Kernpunten:

  • Verbeter de informatiestroom met ondernemers en bevorder de efficiëntie en snelheid door over te stappen op digitale communicatie
  • Organiseer kwartaalbijeenkomsten voor de lokale economieraad en betrek ondernemers in de besluitvorming
  • Aandacht voor mobiliteit
  • Ontwikkel een transparant en toegankelijk aanbestedingsproces
  • Investeer in een levendige en bloeiende kern, zowel in het centrum van Lummen als in de deelgemeenten

We overhandigden ons pamflet op donderdag 25 april aan alle lokale politieke partijen zodat zij deze punten ook mee kunnen opnemen in hun partijprogramma. En we zullen hiervoor blijven ijveren in het contact met de gemeenteraadsleden en kandidaten. Het is nu aan de kandidaten om met onze suggesties aan de slag te gaan én aan jou als ondernemer om in oktober ondernemend te gaan stemmen.”

🖨️ Download de printbare versie van ons pamflet en lees de volledige inhoud.  KLIK HIER

🗳️ Zoals je misschien wel weet, is er geen opkomstplicht meer voor de lokale verkiezingen in oktober 2024, maar jouw stem telt wel degelijk. Ga dus zeker ondernemend stemmen.

Geef "zuurstof" aan ondernemers, zodat zij actief kunnen bijdragen aan het bevorderen van een gunstig ondernemingsklimaat, werkgelegenheid, huisvesting en verblijf in Pelt.


Op de foto van links naar rechts:
Dimitri Renard (Voorzitter UNIZO Lummen), Romi Soors (CD&V), Maarten Aerts (N-VA), Jim Gijbels (UNIZO Lummen), Rita Moors (N-VA), An Goijens (Open VLD), Ine Geerts (Vooruit), Jeffrey Mardulier (Vooruit), Miel Truyen (Groen), Iris Mondelaers (UNIZO Lummen)

 

Nuttig voor jou