Davy Swennen, zaakvoerder van Davy Swennen Houtskeletbouw BV is door UNIZO Limburg bekroond met het officiële Handmade in Belgium-label.

Het bedrijf is gespecialiseerd in Houtskeletbouw, Daken, Bijgebouwen en gevelbekleding. Dagelijks staat het team van Davy in weer en wind om dromen van klanten waar te maken.

“De slogan van het bedrijf is: de natuur in uw huis. Dat is ook waar ze bij Davy Swennen Houtskeletbouw voor gaan nu en in de toekomst. Het is namelijk van groot belang dat we vandaag de dag verantwoordelijk omgaan met onze energie en ons klimaat. Bouwen op maat en naar de wens van de klant en dit volgens de nieuwe Europese normen inzake laagenergie- of passief bouwen.

Een project opvolgen van A tot Z om de klant te ontzorgen is de missie van het bedrijf.

De projecten zijn allemaal eigenhandig gemaakt van balk tot afgewerkt product in het eigen atelier en vormgegeven op de werf.”

Bij Davy Swennen Houtskeletbouw BV worden ze daarom bekroond door UNIZO met het Handmade in Belgium-label. “Met dat label zet UNIZO ondernemers in de schijnwerpers die op kleine schaal eerlijke, authentieke producten maken.

Davy een echte vakman in Maaseik past dus perfect in dit verhaal!”, besluit Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg. #handmade #unizolimburg #maaseik

 

Nuttig voor jou