Op 4 juni vond in d'Oude Steenbakkerij te Nieuwpoort het spraakmakende netwerkevent "Let's Choc'n'Roll Your Business" plaats. De organisatie, een samenwerking van zes lokale UNIZO-verenigingen uit Nieuwpoort, Koksijde, Veurne, De Panne, Alveringem en Lo-Reninge, wist een indrukwekkende gastspreker aan te trekken: de wereldberoemde chocolatier Dominique Persoone.

Met zijn unieke, soms onconventionele aanpak, wist Persoone het publiek te boeien en te inspireren. De topchocolatier deelde zijn ondernemersverhaal op een manier die alleen hij kan: gepassioneerd, vanuit het buikgevoel en met een flinke dosis humor. Hij liet de aanwezigen letterlijk en figuurlijk proeven van zijn manier van ondernemen. Persoone benadrukte het belang van authenticiteit en intuïtie in het zakendoen, en gaf waardevolle tips mee aan de ondernemers in de zaal.

Dominique Persoone benadrukt dat het cruciaal is om te durven vertrouwen op je buikgevoel en je eigen pad te volgen, zelfs als dat soms tegen de stroom ingaat. Zijn boodschap was duidelijk: succes komt niet alleen voort uit strategie en planning, maar ook uit passie en authenticiteit.

De organisatie van het event verliep vlekkeloos en de samenwerking tussen de zes UNIZO-verenigingen werd alom geprezen. Het netwerkevent bood de perfecte gelegenheid voor ondernemers uit de regio om ideeën uit te wisselen, samenwerkingen te verkennen en zich te laten inspireren door een van de meest gerenommeerde chocolatiers ter wereld.

Wie er niet bij was, heeft echt iets gemist. De unieke sfeer, de waardevolle inzichten en de gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers maakten "Let's Choc'n'Roll Your Business" tot een onvergetelijke ervaring. Het event onderstreept nogmaals het belang van lokale samenwerking en de kracht van inspiratie door verhalen van succesvolle ondernemers.

Voor meer informatie over toekomstige evenementen kunt u contact opnemen met een van de deelnemende UNIZO-verenigingen.

Nuttig voor jou