Het bestuur van UNIZO Oudsbergen heeft op haar januari vergadering van 2021 Barbra Dreesen verkozen tot nieuwe voorzitter van de lokale ondernemersvereniging UNIZO Oudsbergen.
 

Barbra Dreesen volgt het voorzittersduo Petra Gielen & Dieter Van Loon op als voorzitter. Dieter Van Loon zal als bestuurslid van UNIZO Oudsbergen de ondernemersvereniging verder blijven versterken. Petra Gielen kiest voor nieuwe uitdagingen in haar leven.
 

Het afscheid van Dieter & Petra was reeds eerder aangekondigd. “Zelf hadden we de doelstelling om UNIZO Opglabbeek & UNIZO Meeuwen-Gruitrode te fusioneren tot 1 gedegen ondernemersvereniging namelijk UNIZO Oudsbergen. Dat is ons als team goed gelukt en willen nu de jonge generatie aan het roer laten. Het was alvast voor zowel Petra alsook Dieter een boeiende periode uit hun carrière die ze niet gemiste zouden willen hebben.
 

Barbra Dreesen is 4 jaar zelfstandig ondernemer in het familiebedrijf Publilemon gelegen langs de Weg op Bree te Oudsbergen.
 

Publilemon is een all-round marketingbureau waar offline en online marketing hand in hand samen gaan. Van marketingadvies tot sociale media beheer, design en print …
 

De rechterhand van Barbra Dreesen is niemand minder van Jan Thomassen zaakvoerder van Creafleur. Jan is al meer dan 15 jaar actief binnen het bestuur en zal bijgevolg de nieuwe voorzitter ondersteunen met zijn ervaring. Daarnaast zal hij zal zich inspannen om de ondernemers uit Opglabbeek een stem te geven binnen het bestuur van UNIZO Oudsbergen.
 

Barbra aan het woord
 

“Onze ondernemers hebben héél wat in hun mars en mogen terecht trots zijn op hetgeen zij realiseren. Als kersvers voorzitter wil ik de stem laten klinken van onze ondernemers en hen ondersteunen en aanmoedigen in hun realisaties.

De komende tijd wil ik dan ook blijven inzetten op belangenbehartiging voor onze ondernemers. Verder blijft ook de uitbouw en samenwerking met het gemeentebestuur en het bouwen van bruggen tussen de ondernemers via het organiseren van netwerkevents en bedrijfsbezoeken een van de speerpunten. Naast onze talrijke commerciële acties die we naar een hoger niveau zullen brengen blijven we ook ijveren voor goede vorming van onze ondernemers.

Hierbij kan ik rekenen in de eerste plaats op Jan Thomassen, alsook op de hechte bestuursploeg, waarbij iedereen aan hetzelfde zeel trekt. Het is dan ook een hele eer dit bestuur en de belangen van onze lokale ondernemers te mogen vertegenwoordigen.
 

Samen zullen wij ongetwijfeld UNIZO Oudsbergen nog beter op de kaart zetten, “aldus Barbra Dreesen voorzitter van UNIZO Oudsbergen.

Nuttig voor jou