UNIEK BEDRIJFSBEZOEK MET VEEL PAARDENLIEFDE 


Wat was het een fantastische avond bij KI Het Bokt in Pelt! Na een warm welkom kregen we een exclusieve blik achter de schermen van deze prachtige locatie. De pasgeboren veulens waren ontzettend schattig, de mama's hielden het allemaal goed in het oog en de hengsten stonden er majestueus bij. We hebben het hele proces kunnen aanschouwen en onze kennis van de paardenwereld flink kunnen uitbreiden.
Maar het hoogtepunt van de avond was toch wel de gezelligheid tijdens het netwerken. Tijdens het genot van een hapje en een drankje hebben we toffe ondernemersverhalen uitgewisseld en elkaar beter leren kennen. Het was een unieke ervaring en we willen KI Het Bokt hartelijk bedanken voor deze bijzondere avond. 

   
Wil jij ook zo'n leuke avond beleven op jouw bedrijf? Stel je dan zeker kandidaat bij één van onze bestuursleden (Wendy Vandeput, Frank Verheijden, Paul Jannis, Ivan Cuypers, Kris van der Beek, Christel Schuurmans) voor een bedrijfsbezoek en wie weet zijn wij dan binnenkort bij jou op bezoek voor een onvergetelijke avond! 

Bekijk de leukste foto's HIER

Nuttig voor jou