UNIZO Riemst overhandigde het relanceplan voor de heropleving van de lokale economie aan schepen van lokale economie Guy Kersten en toekomstig schepen Joël L'Hoëst. Tijdens dit overleg werd ook het tussentijds rapport over het ondernemersbeleid in Riemst besproken. 

Sinds Covid-19 werden de verwachtingen en het gedrag van consumenten, werknemers en ondernemers herschreven. Met impact op ieders zaak. UNIZO zette alle zeilen bij en begeleidde meer ondernemers dan ooit, elk op hun maat en in elke fase van de onderneming.

Ook in Riemst maakten we er werk van en gaven we aan het gemeentebestuur met dit dossier de nodige input voor heropleving van de lokale economie in Riemst.

Thema's die in het dossier aan bod komen zijn toekomstgericht ondernemen met duurzaamheid en digitalisering, lokale mobiliteit, fiscaliteit en ruimtelijke ordening.  Verder werd ook even teruggeblikt op de ondernemersprioriteiten die door ons werden opgemaakt bij aanvang van de legislatuur.  

Het werd een positief en open gesprek waarbij schepen Kersten bevestigde om de komende jaren constructief samen te willen werken aan een sterk economisch beleid voor Riemst. 
We zullen dan ook verder toezien op de uitvoering van deze prioriteiten en staan ter beschikking van het gemeentebestuur en haar diensten om hierin te ondersteunen en te versterken.

PDF icon Lees hier het volledige dossier.

Nuttig voor jou