Een achterstand wegens het zomerreces? Dat geldt absoluut niet voor het ETAB-team... Zij deden een Summer Boost & die was een groot succes!

Voor de zomer werden alle adviseurs uitgenodigd om een doelstelling voorop te zetten en een actieplan op te stellen. Tijdens de laatste teammeeting triomfeerden we bij het zien van de cijfers; meer dan 400 ondernemers over heel Vlaanderen kregen deze zomer een advies op maat! Successen vieren we samen, dus zet de champagne maar al koud voor de volgende meeting!

Het succes van de Summer Boost is toe te schrijven aan de goede samenwerking met de provinciale collega’s. Leads genereren voor elkaar zorgt ervoor dat wij ondernemers op een duurzame manier blijven versterken. Dankzij het ondernemende karakter van onze HR-adviseurs slaagden we er erin om onze ondernemers op een innovatieve manier te bereiken.

Zo kozen de collega’s er o.a. voor om diverse netwerkorganisaties aan te spreken en bezochten ze marktkramers en lokale ondernemers in verschillende provincies om hun business te optimaliseren. Is dat niet klantgedreven? Hoe D.I.S.K.O. kan een D.I.S.K.O.-medewerker zijn?