Ok, ik beken. Stiekem ben ik al van kindsbeen af fan van Mary Poppins. De olijke, zingende en (be)toverende Britse nanny slaagde erin de verbeelding van jong en oud te prikkelen. En zo ook die van mij. Volledig in de sfeer van Walt Disney was haar motto: If you can dream it, you can do it. Met een mix van een vleugje magie, ambitie en doorzettingsvermogen zijn we tot de grootste dingen in staat. Iets moeilijks lijkt ineens poepsimpel, zolang je maar de juiste verbeelding aan de dag legt.  

Van de schouwvegers over de daken van London, tot de statige bankiers uit The City, iedereen zwichtte voor haar charmes en gaat naderhand inzien wat de essentie van het leven is, zolang je maar uit je comfortzone durft te treden. Geloof jij in magie of sta je toch nog een beetje sceptisch? UNIZO Oost-Vlaanderen wil je de komende weken alvast betoveren. We laten happy rebel Rika Coppens, manager of the year en in de top 50 van ’s werelds machtigste HR vrouwen op jullie los. Hoe is zij er in geslaagd van House Of HR een miljardenbedrijf te maken? Daarnaast nemen we familiebedrijven mee in hun Up Next verhaal bij DUROR (het succesbedrijf achter kledingmerken als Terre Bleue en Gigue). Hoe kunnen we de volgende generaties klaarstomen voor hún magical mystery tour? 

 En vergeet ook zeker onze startersroadshow niet in Gent. Iedereen die aan de vooravond staat van zijn of haar sprong in een onzekere ondernemersreis kan zich laten inspireren in de tot de verbeelding sprekende omgeving van de Zebrastraat. Kortom, voor iedereen wat wils. Geloof jij in magie? Kom het ontdekken en laat je betoveren! If you can dream it, you can do it!