Traditioneel leggen wij ook onze handelaars in de watten tijdens het Weekend van de Klant. 

Want dankzij hun inspanningen en deelname maken we er telkens weer een feestelijke editie van.

Dit jaar verwelkomden we hen voor een after work café in 'De Roose'.  

Op deze gezellige avond werd er ook een mijlpaal gevierd.

Sinds 1 september nam Patrick Jacobs namelijk het voorzitterschap waar van zowel de Lokale Handelsraad als het Loois Handelsteam.  
Elk begin is uiteraard ook een afscheid , en wat voor één.  Gie Reynders hield ruim 30 jaar het roer stevig in handen van de Lokale Handelsraad van Tessenderlo.  Gie leidde als vertegenwoordiger van de Looise banken en later vanuit UNIZO bijna onafgebroken dit gemeentelijk adviesorgaan.
Zijn compagnon de route was Koen Sterckx (Schoenen Sterckx) als voorzitter van het Loois handelsteam.  Beide voorzitters kijken met veel genoegen terug op de voorbije voorzitersperiode.
" De samenwerking tussen de drie partners het gemeentebestuur, handelaarsvereniging Het Loois handelsteam en ondernemersvereniging UNIZO Tessenderlo werd op een hoog peil gebracht" aldus beide heren.

Als blijk van erkenning ontvingen beide heren de Loois GeHANDELd Award 2022, een prestigieuze Looise prijs voor een bijzondere handelsprestatie voor winkeldorp Tessenderlo uit handen van burgemeester Karolien Eens en nieuwe voorzitter van het Loois Handelsteam en de Looise Handelsraad, Patrick Jacobs. 

 

Bekijk de fotos van de avond HIER

Nuttig voor jou