UNIZO Tongeren heeft een frisse wind van verandering verwelkomd met de benoeming van Dries Vrancken als hun nieuwe voorzitter. Op slechts 25-jarige leeftijd en als een tweede generatie ondernemer in het gerenommeerde vastgoedkantoor Immo Leroi, brengt Dries een nieuwe energie en visie naar de Tongerse ondernemersgemeenschap. Met zijn jonge leeftijd is Dries niet alleen de jongste UNIZO voorzitter in Limburg maar ineens ook in Vlaanderen.

Hij neemt de leiding over van Benny Thonon die in de afgelopen jaren een sterk bestuurdersteam uitbouwde. Benny zal nog steeds atief blijven binnen UNIZO Tongeren en de functie van ondervoorzitter opnemen.

Als jonge ondernemer met een passie voor ondernemerschap en een scherp oog voor de uitdagingen en kansen waarmee lokale bedrijven worden geconfronteerd, is Dries vastbesloten om UNIZO Tongeren naar nieuwe hoogten te leiden. "Ik ben heel erg verheugd dat ik het voorzitterschap van UNIZO Tongeren mag overnemen." zegt Dries Vrancken. "Mijn doel is om een brug te bouwen tussen ervaren ondernemers en de jongere generatie, zodat we elkaar kunnen versterken en samen groeien. UNIZO Tongeren zal een platform zijn voor het verbinden van ondernemers, kennisdeling en ondersteuning. Daarnaast zijn we het klankbord van de ondernemers en verdedigen we hun belangen bij het lokale bestuur."

Dries Vrancken is geen onbekende in de Tongerse ondernemerskringen. Als tweede generatie in familiebedrijf Immo Leroi heeft hij uit eerste hand ervaring met de uitdagingen en kansen binnen het lokale ondernemersklimaat en brengt hij een actieve en dynamische aanpak naar het voorzitterschap. UNIZO Tongeren kijkt uit naar de samenwerking met Dries Vrancken en is ervan overtuigd dat zijn enthousiasme en ondernemende visie de lokale ondernemersgemeenschap zullen versterken.

Meer info:

Dries Vrancken - voorzitter UNIZO Tongeren -  0478 77 32 85 - dries@immo-leroi.be

Dries Vrancken

Nuttig voor jou