Woensdag 19 oktober 2022 mogen we niemand minder dan basketlegende Ann Wauters verwelkomen voor een boeiende keynote. Ann is momenteel aan de slag in de coaching staff van WNBA club (Womens NBA) Chicago Sky. Na het seizoen reist ze graag af naar Tongeren. Ann haar carriére overlopen is onbegonnen werk...Een kleine poging...ze werd in haar carriére 5 maal verkozen tot Europees speelster van het jaar, won maar liefst 10 landstitels in o.a. de sterke Franse, Russische, Spaanse en Zuid-Koreaanse competitie, won Europese bekers en werd ook nog eens kampioen in de WNBA. Daarnaast startte ze met het project Belgian Cats om het Belgische vrouwenbasket terug op de kaart te zetten en met succes, brons op het EK, halve finale op het WK en een net gemiste halve finale op de laatste Olympische Spelen. 

In de keynote How to win the game of life, deelt ze vooral haar inzichten en ervaringen  over hoe veerkracht leidt tot duurzamere prestaties voor jezelf en je team. Met praktische voorbeelden uit het verhaal achter het succes van het Belgische nationale team, gaat ze met jullie samen door 10 praktische strategieën om je persoonlijke en teamweerbaarheid een boost te geven.

Binnenkort kan je via deze site inschrijven voor dit uitzonderlijk verhaal, maar noteer de datum en locatie alvast in je agenda...woensdag 19 oktober vanaf 19u30 bij DAVO, Maastrichtersteenweg 529.

One team - see you there!

Nuttig voor jou