feest van de ondernemerTraditiegetrouw organiseert UNIZO Limburg elk najaar het Feest van de Ondernemer. Na 2 uitgestelde edities door corona pakt de werkgeversorganisatie uit met een originele save the date: op de voorgevel van hun kantoorgebouw in de Maastrichtersteenweg liet UNIZO Limburg namelijk de save the date in graffiti aanbrengen. “Een speelse knipoog die meteen het thema van dit jaar verklapt. We gaan voor een feest met een hoog festivalgehalte op vrijdag 7 oktober”, verklapt Ingrid Nenczl, marketing- en communicatiemanager van UNIZO Limburg.

Voor heel wat Limburgse ondernemers is het Feest van de Ondernemer een traditie geworden. Na 2 jaren het feest te moeten uitstellen o.w.v. corona, is de goesting naar een gezellig en plezant ondernemersfeest groter dan ooit. “Daarom trekken we voor de editie van dit jaar resoluut de kaart van een feest in een losse, uitbundige festivalsfeer. Met lekkere frietjes; goed getapte pintjes en verfrissende dorstlessers. In onze dansglobe zal er een stevig feestje gebouwd worden, wie het graag wat rustiger houdt, kan chillen en netwerken. En zoals op een echt festival voorzien we ook heel wat leuke randanimatie. Of men nu een netwerktijger, feestbeest, tooghanger, stille genieter of een combinatie van alle voorgaande is: er is voor iedereen wat wils op het Feest van de Ondernemer”, vertelt Ingrid Nenczl enthousiast.

Mysterieus

Met haar save the date zet UNIZO Limburg alvast de toon. “We strikten Hasselaar Jan Rosius, die onder de naam ‘Deejoohcee’ al ruim 25 jaar actief is als graffiti-artiest. Hij maakte een groot kunstwerk aan de ingang van het UNIZO Limburg-gebouw aan de Maastrichtersteenweg. Dit alles werd ook gefilmd, met een vette knipoog op het einde. In het filmpje zie je namelijk hoe de graffiti ’s nachts in het geheim wordt aangebracht. Wanneer het kunstwerk volledig klaar is en de graffiti-artiest de kap van zijn hoody afdoet, zie je dat het gedelegeerd bestuurder Bart Lodewyckx is die de graffiti aanbracht.” 

Het Hasseltse productiehuis Viewz voerde de videoproductie uit met zaakvoerders Jeroen Gerets als regisseur en Levi Heymans als camera-operator. “We zijn heel blij om voor deze save the date met verschillende lokale ondernemers te kunnen samenwerken die ook al jarenlang present tekenen op het Feest van de Ondernemer. Het eindresultaat geeft nu al enorm veel goesting in een geweldig tof ondernemersfeest. Samen met ondernemend Limburg zullen we er op vrijdag 7 oktober een knaller van formaat van maken”, besluit Ingrid Nenczl.

Meer info & inschrijven:

www.feestvandeondernemer.be