Ondernemen is zoals een rollercoaster. Spannend, soms tergend traag, dan weer razendsnel en met afwisselend hoogtes en laagtes. Af en toe ook confronterend. Heftig zelfs. En dat doet je stilstaan bij het waarom. Waarom heb je ooit de stap naar het ondernemerschap gezet? 
 
Voor velen is het ooit begonnen met een droom. Voor mij persoonlijk staat die droom in het teken van verbinding. Ik hou er namelijk van om in uitdagingen te duiken en klaarheid te scheppen. Om zo vervolgens mensen opnieuw te verbinden en tot oplossingen te komen. En die oplossingen, die zitten overal. In grote én kleine initiatieven. 
 
Vandaag zijn die grote en kleine initiatieven broodnodig. Net als verbinding. Daarom een heel warme oproep om nu donderdag naar de UNIZO Livia Award te komen, die dit jaar in het teken staat van je ondernemersdromen najagen en waarmaken. Je tankt er niet alleen heel wat inspiratie dankzij de keynote van Isabelle Dumortier, het is ook de perfecte setting om van gedachten te wisselen met andere ondernemers, frisse ideeën op te doen voor nieuwe initiatieven en je netwerk uit te breiden. Astrid Stockman laat je op haar beurt even wegdromen met haar fantastische pianoperformance. 

Ik hoop jou dus nu donderdag te mogen verwelkomen in Hangar58 en ben vooral ook razend benieuwd naar jouw ondernemersdroom.
 
Met hartelijke groeten,
Ann Draye
Voorzitter UNIZO Livia 

PS: Meer info & tickets vind je hier.