Het gemeentebestuur organiseert in samenwerking met UNIZO Zonhoven en Stralend Zonhoven tijdens de maand juni een handelaarsactie: "Zonhoven Krast Door". Deze actie is volledig gratis voor alle handelaars.

Hoe werkt het?

Je schrijft je via onderstaande link als deelnemer in voor de actie. Uiterste inschrijvingsdatum is 22 mei 2021. Tussen 25 en 31 mei kan je de kraslotjes en een affiche waarmee je je deelname kenbaar maakt, afhalen in het gemeentehuis. Je ontvangt kraslotjes die je uitdeelt aan jouw klanten. De klant controleert de code op het kraslot op de website of de app en ontdekt zo of hij bij de winnaars is.

Prijzenpot?

Er is € 10.000 aan prijzengeld. Daar bovenop wordt er wekelijks een hoofdprijs van € 500 uitgeloot. (totale prijzenpot € 12.500)

Welke prijzen?

De winnaars worden beloond met "Zonhovenbonnen". Deze kunnen bij elke deelnemende handelaar verzilverd worden. Zo wordt het prijzengeld terug in de Zonhovense handel geïnvesteerd.

Bevestig jouw deelname via https://www.zonhoven.be/.../formu.../176/zonhoven-krast-door

Wil je meer informatie? Wil je nog extra lotjes? Neem contact op met de dienst lokale economie’via lokale.economie@zonhoven.be of 011 81 04 37.

Nuttig voor jou