Beste ondernemer, de lente was nat, de zomer zal droog en warm zijn. Probeer er alvast van te genieten want tijd maken voor jezelf en je naasten, een beetje zelfzorg, is ook voor ondernemers nodig en nuttig. En zo kijken we, fit en wel,  samen uit naar een verkwikkend najaar.

Het nieuwe UNIZO-werkjaar trappen we officieel af op maandag 11 september. De 3de editie van “den aftrap” in Hangar 27 in Edegem. Doel van de avond is netwerken. We willen jullie met elkaar connecteren, het netwerken faciliteren en jullie door elkaar laten inspireren. We zorgen voor een informele omkadering en bieden jullie, zoals het hoort, een hapje en een drankje aan. Vergeet je alvast niet in te schrijven.

De herfst zou wel eens heet kunnen worden. De verschillende regeringen beginnen aan hun laatste jaar, hun laatste maanden. Als ze de pauzeknop als enige uitweg zien, belooft dit niet veel goeds. Fiscale hervorming, arbeidsmarktbeleid, onderwijs, natuurherstelwet, … het zijn stuk voor stuk dossiers waar we beslissingen nodig hebben. Als jullie belangenbehartiger volgen we de zaken strikt op en geven we jullie een stem. Ook in de laatste rechte lijn van een regeerperiode blijven we alert. Zon of geen zon.

Namens gans het team van UNIZO provincie Antwerpen wens ik  jullie een fijne zomer!

De herfst zou wel eens heet kunnen worden.

Carl Van Dyck
Directeur UNIZO Provincie Antwerpen