Wie kent Dimitri, Boma, Carmen of Marcske nu niet in Vlaanderen? Ze zijn in ons collectief geheugen gegrift over de verschillende generaties heen. Tot treurnis toe herhaald op de VRT, maar nog steeds immens populair. Cult, camp of nostalgie, iedereen heeft er wel een mening over. Maar dat het een ijzersterk merk is, daarover is iedereen het wel eens. Maar wie kent de Oost-Vlaamse “Hidden Champions”?  

De verborgen kampioenen die onder het moto “vivons heureux, vivons cachés”, iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geven als KMO-ondernemer. Ze blijven dan wel onder de radar, maar ze zijn top in hun vakdomein. Ze zijn ijzersterk in het creëren van meerwaarde voor de samenleving. En ze genereren jobs en welvaart. Wordt het niet eens tijd dat we hen wat meer in het voetlicht zetten in plaats van een zoveelste herhaling? Wel, vanuit UNIZO zetten we die toppers graag in de kijker.  

Ze zijn een voorbeeld voor velen en kunnen op hun beurt anderen inspireren. De afgelopen jaren kwamen topbedrijven als Huurland, Peak Coaching, Revive, Upgrade Estate (Upkot), Heirloom, Teamleader,… uit de bus als winnaars. Wil jij er deze keer ook bij zijn, maak dan je agenda vrij op vrijdagavond 13 oktober en schrijf je in. Tijdens een wervelende avond met als thema “ondernemen is een kunst” kom je in de unieke Katoennatie-locatie van kunstmecenas en topondernemer Fernand Huts in primeur te weten wie de KMO Laureaat 2023 wordt. Naast onze laureaten nemen onder meer auteur Herman Brusselmans, galeriehoudster Sofie Van de Velde en vele anderen je mee in hun inspirerende ondernemersverhalen.  

Een sterrencast gegarandeerd! U komt/kijkt toch ook?