Midzomernacht (21 juni) is voor Scandinaviërs dé belangrijkste feestdag na Kerstmis. Voor ons betekent het de officiële start van de zomer. Vooralsnog laat dit zich niet voelen aan de temperaturen, maar zoals geweten is ook hier honger de beste saus. Van Chichen Itza in Mexico tot Stonehenge in Engeland, de zonnewende of equinox betekent het afsluiten van een tijdperk en een vooruitblik naar wat komen gaat.  

Ik mag hopen dat je als bedrijfsleider en ondernemer de uitdagingen van de afgelopen maanden het hoofd hebt weten te bieden. Anderzijds is er ook heel wat om vooruit te kijken. Zoals steeds is UNIZO op zakelijk vlak daarin graag jouw ‘compagnon de route.’ De komende maanden zullen we in aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober onze stem luid laten horen, om ook daar uw belangen te verdedigen. Naar goede gewoonte organiseren we dit najaar, naast ons klassieke aanbod, ook tal van evenementen zoals het Weekend van de Klant, de Dag van de Ondernemer, de start van onze nieuwe reeks CEO meets PRO en gaan we opnieuw op zoek naar onze KMO Laureaat

Kortom heel veel om naar uit te kijken! Gebruik de komende periode om alvast even de batterijen op te laden, te genieten van vrienden en familie en wat vitamine C en vooral D op te doen. Die zon komt er hoedanook aan! Vanuit de voltallige ploeg van UNIZO Oost-Vlaanderen wensen we jullie alvast een welverdiende zomerbreak. We blijven trouw op post voor al uw dringende vragen, maar kijken nu al samen met u uit naar een spetterend najaar! 

Jos Vermeiren
Directeur UNIZO Oost-Vlaanderen