Vrouwennet vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen bekronen inspirerend ondernemerschap van gedreven vrouwen met de WOMED Award. Elk jaar wordt de ‘Onderneemster van het Jaar’ én de ‘Belofte van het Jaar’ gekozen.

De WOMED Award wordt uitgereikt op 15 mei 2024. De jury van de WOMED Award maakt op 18 maart alvast de finalistes bekend. Wie worden uiteindelijk de onderneemsters van het Jaar?  Dat wordt voor een stuk bepaald door een publieksstemming. Stemmen kan tot en met 24 april via www.womedaward.be.

De WOMED Award is een bekroning voor de leading lady’s in ondernemerschap. De naam van de award staat voor WOMen in Enterprise and Development. Met deze award willen de initiatiefnemers inspirerend vrouwelijk ondernemerschap belonen en ook andere vrouwen aanzetten om de sprong naar een eigen zaak te wagen.

De jury van de WOMED Award maakt op 18 maart de acht finalistes bekend:

- 3 straffe onderneemsters voor de WOMED Award, de titel van ‘Onderneemster van het Jaar’.
Dit zijn ambitieuze, vrouwelijke ondernemers die minimum 5 jaar zelfstandige zijn in hoofdberoep en die ondernemen in Vlaanderen.

- 5 startende en veelbelovende onderneemsters voor de ‘Belofte van het Jaar’. Dit zijn starters die minimum 1 jaar en maximum 5 jaar ervaring hebben als zelfstandige in hoofdberoep.

Beide winnaars krijgen de kans om in de 12 maanden volgend op de verkiezing, actief de rol van ambassadeur voor het vrouwelijk ondernemerschap op zich te nemen. 

Kom hier alles weten over de finalistes

De uiteindelijke winnaars worden gekozen door de jury én een publieksstemming, die nog tot en met 24 april loopt op www.womedaward.be. De live-uitreiking van deze 25ste WOMED Award vindt plaats op 15 mei 2024 bij Bluepoint in Brussel. Een jubileum-editie!

 

 

Nuttig voor jou