EVERON Lighting Technologies is een innoverend advies- en productiebedrijf dat kwalitatieve verlichting ontwikkelt op maat van de professionele klant (B2B). Het is ontstaan uit pure passie voor licht en technologie. CEO Ruben Eevers is chemie-procestechnieker van opleiding, maar koos na zijn studies resoluut voor de verlichtingswereld. Het bedrijf werd opgericht in 2013 en is intussen uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op de lichtmarkt in de Benelux. UNIZO Limburg bekroont hem nu met het Handmade in Belgium-label. 

“EVERON specialiseert zich in het produceren van kwalitatieve lichtarmaturen op maat van een bepaald project (productoptimalisatie) of op maat van een specifieke vakhandel (private label). Ons concept start steeds met een wit blad papier. We gaan samen met de klant bekijken hoe we hun ideeën kunnen omzetten in technisch haalbare, en eventueel schaalbare, realisaties”, licht Ruben toe. “In ons atelier vervaardigen we verlichtingsarmaturen in de maat, kleur en met de technische specificaties die onze klant wenst.”

Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder UNIZO Limburg: “Wij overhandigen Ruben dan ook met veel fierheid het officiële UNIZO Handmade in Belgium-label, waarmee we ondernemers in de schijnwerpers zetten die eerlijke, authentieke producten maken.”