Tal van Vlaams-Brabantse en Brusselse ondernemers kwamen afgelopen maandag samen in de vierkantshoeve van Salons de Romree in Grimbergen voor het jaarlijks Ondernemers Netwerkdiner van UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel. Naast een diner met boeiende gesprekken werd een bedrag van ruim 4000 euro ingezameld voor Consortium 1212.

Maandag vond een nieuwe editie van het Ondernemers Netwerkdiner van UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel plaats in Salons De Romree in Grimbergen. De netwerkformule die voorgaande jaren enorm werd gesmaakt, blijft zo bestaan. Ondernemers schoven wisselend bij elkaar aan tafel en maakten op een zeer laagdrempelige manier kennis tijdens een verzorgd 3-gangendiner. Met heel authentieke gesprekken als resultaat. Wel nieuw, via het diner steunden de ondernemers Consortium 1212, ten voordele van de slachtoffers van de getroffen gebieden in Turkije & Syrië. UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel kan op die manier een bedrag van 4250 euro schenken.

Elke Tielemans: "Ondernemen doe je nooit alleen. We zetten via events zoals het Ondernemers Netwerkdiner actief in op een sterk en vertrouwd ondernemersnetwerk. UNIZO is een organisatie van, voor en door zelfstandige ondernemers. Dat is een kracht. Daarenboven blijkt ook uit dit initiatief dat de impact van ondernemers verder reikt en de brede samenleving aanbelangt. Zo steunen we graag 12-12!"

Het Ondernemers Netwerkdiner vindt traditioneel in het voorjaar plaats en brengt ondernemers uit de regio samen. Directeur Elke Tielemans en voorzitter Bernard Walraevens openden de avond met een welkomstwoord en leidden de volgende sprekers in. Caroline Van de Perre, winnares Womed Award 2022, bracht het verhaal van RAFF Plastics, een recyclagebedrijf dat opgericht werd in Londerzeel en uitgroeide in West-Vlaanderen. Als zaakvoerder draagt ze naast duurzaamheid ook innovatie hoog in het vaandel en wil ze actief bouwen aan de toekomst van morgen. Geert Vanoverschelde van Sylvester uit Haacht, provinciaal KMO Van het Jaar 2022, nam het slotwoord voor zijn rekening en had aandacht voor veerkracht, vrouwelijk ondernemerschap en de digitalisering waarop Sylvester de voorbije jaren erg inzette.

Bekijk hier de foto's van het Ondernemers Netwerkdiner 2023.

Uit dit initiatief blijkt dat de impact van ondernemers verder reikt en de brede samenleving aanbelangt

Elke Tielemans