Intrum AI: ontdek de Kracht van AI-gedreven Debiteurenbeheer in 2024

De drang bij Belgische bedrijven om onbetaalde facturen te vermijden wordt aangewakkerd door een uitdagend macro-economisch klimaat en ingewikkeldere incassoregelgeving. Ontdek hoe Artificiële Intelligentie (AI) in 2024 de absolute sleutel is om de nieuwe uitdagingen in debiteurenbeheer aan te gaan.

« Using AI to Encourage Debt Repayments: A Matter of IQ or EQ? » – Webinar 22 februari 2024

Dankzij de grenzeloze kracht van AI combineert Intrum moeiteloos efficiëntie met menselijke empathie. Op indrukwekkend grote schaal weten we Belgische debiteuren tot betaling te bewegen en waarborgen we de financiële stabiliteit van Belgische bedrijven.

Met de recente overname van Ophelos - een pionier in Machine Learning en AI-oplossingen voor schuldenbeheer - streeft Intrum er in 2024 naar om met een focus op Artificiële Intelligentie (AI) nog betere financiële resultaten voor zijn opdrachtgevers te behalen. Ontdek tijdens ons « Intrum Live  » Webinar op 22 februari 2024 hoe AI-gedreven debiteurenbeheer in de praktijk werkt en welke impact het heeft op uw financiële resultaten.

AI-gedreven-Debiteurenbeheer

Gastspreker is Paul Chong (UK), mede-oprichter van Ophelos, een pionier op het vlak van Machine Learning en AI oplossingen voor schuldenbeheer. Zijn onderwerp? « Using AI to Encourage Debt Repayments: A Matter of IQ or EQ? ». Het webinar verloopt in het Engels.

Innovatieve AI voor Verbeterd Schuldenbeheer

Ons nieuw, AI-gedreven debiteurenbeheer gaat verder dan efficiënt incassowerk. Wij bieden maatschappelijk verantwoorde incasso. AI sensibiliseert klanten voor de gevolgen van betalingsachterstand en motiveert tot positief betaalgedrag. Voor u betekent dit niet alleen een betere cashflow, maar ook waardevolle inzichten in uw incassoactiviteiten.

Efficiëntie én Menselijke Benadering

In de toekomst zien wij een contactcentrum waar AI vakkundig de routinematige taken beheert en klanten van onze opdrachtgevers een ongeëvenaarde, gebruiksvriendelijke self-service ervaren. Op momenten waar zorg, mededogen of empathie past, wordt naadloos doorgeschakeld naar een customer support medewerker, die de schuldenaar persoonlijk begeleidt naar een passende oplossing.

Intrum, uw partner in innovatief en toegewijd financieel beheer. Vertrouw op ons

Met Intrum als uw partner kunt u met vertrouwen zakelijke uitdagingen aangaan, in de wetenschap dat uw financieel beheer in deskundige handen is.

Een compleet arsenaal aan ervaren customer support medewerkers, een hypermodern call center, een reeks doordachte aanmaningsbrieven, juridische expertise en high tech AI oplossingen staan voor u klaar wanneer een klantenfactuur onbetaald blijft.

Beantwoord aan de uitdagingen van deze tijd:

Start UNIZO Incassoservice 

Meer weten over AI in debiteurenbeheer?
Bel: 09/265 65 40