Blijf niet ter plaatse trappelen en spring mee op die digitale trein. Zo grijp je de kans om via je eigen website heel wat potentiële klanten te bereiken. Een resultaat dat geen enkele advertentie in de lokale krant je kan bieden. Online gaan met je zaak, is investeren in de toekomst. Op het internet kan je jouw merk in de kijker zetten, wie weet zelfs je waardevolle producten aanbieden met een webshop. Hostingbedrijf Combell helpt je bij het opzetten van jouw digitaal verhaal. 

We kunnen ons voorstellen dat je als zaakvoerder of zelfstandig ondernemer misschien niet staat te popelen om je eigen zaak online uit te bouwen. Omdat je denkt dat het te veel werk is of dat je daar een IT-expert voor moet zijn. Om van de kosten nog maar te zwijgen. Een website lanceren zal wel duur zijn. Allemaal drempels die Combell stuk voor stuk voor je wegneemt. Als marktleider zijn zij de ideale partner om jouw zaak mee te digitaliseren. 

Wat je nodig hebt om je online zaak te starten 

Alles begint met een goede eerste indruk, ook op het internet. Als je je zaak lanceert met Combell ben je zeker dat je alles hebt om online te gaan. Complex is het niet. Je start met een domeinnaam. Op dat online adres vinden je klanten je terug. Denk vooraf niet enkel goed na over de naam van je domein, kies ook een betrouwbare aanbieder. Bij een partner als Combell kan je bijvoorbeeld dag en nacht rekenen op gratis support in je eigen taal. Ze staan ook na de registratie van de domeinnaam aan je zijde om de verdere digitalisering van je zaak uit te bouwen.

Hosting als bouwgrond van je website

Nu is het tijd om ruimte in te nemen op het internet. Dat doe je dankzij webhosting. Volgens Combell mag je hosting zien als de bouwgrond van je website. Net zoals je op je eigen computer schijfruimte nodig hebt om een bestand op te slaan, heb je op het internet hosting nodig om je site ergens te plaatsen. Klinkt dat al te complex en geen idee welke hosting jij nodig hebt? In de meeste gevallen ben je met jouw kleine of startende website al geholpen met een eenvoudige hosting-oplossing. Deze keuzehulp toont je de mogelijkheden. 

Zelf je website maken? Kinderspel!

De volgende stap is werk maken van je eigen website. Je kan kiezen om die site of webshop te laten maken door een webdesigner of ga zelf aan de slag met een handige - echt waar! - websitebouwer zoals die van Combell. Je bouwt je site of shop waar en wanneer je wil. Gedaan met wachten op reactie van je online ontwikkelaar.

Online ondernemen hoeft niet duur te zijn

Ondernemen, dat is investeren. Dat weet jij als zelfstandige maar al te goed. Wees maar zeker dat de digitalisering van je bedrijf die investering waard is. Tegenwoordig kan je met een klein budget al starten. Dankzij je online bereik en e-mailmarketing zal je op termijn nieuwe klanten winnen en dus geld verdienen met je site!

Eens je die voordelen letterlijk en figuurlijk ziet binnenkomen, besef je dat de impact van e-commerce groot is.

Werk aan de digitale winkel

Conclusie: er is werk aan de digitale winkel en daar helpt Combell jou graag bij!  Gebruik dit  gratis e-book als leidraad bij de eerste digitale stappen die je met je bedrijf neemt. Zo zorg je op een makkelijke manier voor een professionele uitstraling met je eigen website, webshop en online marketing. Leer bij over:

  • hoe je jouw domeinnaam registreert
  • welke webhosting je nodig hebt
  • het lanceren van je succesvolle webshop
  • hoe je jouw online zichtbaarheid vergroot
  • ...    

Ik wil het gratis e-book

Nuttig voor jou