Met de nieuwe ID.3 geeft Volkswagen een boost aan de elektrische mobiliteit. De strakke lijnen geven de vernieuwde ID.3 een volwassener gezicht, terwijl het interieur standaard is voorzien van hoogwaardige materialen en performante rijhulpsystemen. Het resultaat van al dat moois: 100% elektrisch rijden op zijn best.

De vernieuwde ID.3

De compacte elektrische ID.3 kreeg een stevige make-over met de nieuwste software, een gestroomlijnd exterieur en een verfijnd interieur. Door de koelluchtinlaten en grote gelakte oppervlakken krijgt de wagen een zelfverzekerde, maar vriendelijke uitstraling. De geoptimaliseerde luchtstroom zorgt voor een verbeterde aerodynamica. Het interieur combineert modern design met hoogwaardige en duurzame materialen. Stiksels in een contrasterende kleur versterken het kwaliteitsgevoel in het interieur dat volledig vrij is van dierproefvrije materialen.

Intelligente digitale verbinding

De connectiviteitsoplossingen van Volkswagen bieden meer comfort en entertainment. Door jouw ID. met het internet en smartphone te verbinden, kom je meer ontspannen op je bestemming aan. De nieuwe ID.3 beschikt over nieuwe software, state-of-the-art technologie en performante rijhulpsystemen. Met het standaard 32,7 cm touchscreen beheer je comfortabel en efficiënt alle systemen van de wagen: navigatie, telefoon, media en rij-assistentie.

Opladen nog eenvoudiger

Op basis van actuele verkeersinformatie en het laadniveau van de accu plant de intelligente routeplanner van de ID.3 de beste laadstops om je bestemming zo snel mogelijk te bereiken. Bijvoorbeeld door twee korte stops in oplaadpunten met hoog vermogen te combineren in plaats van één lange oplaadstop met laag vermogen. Het systeem detecteert bovendien welke laadstations bezet zijn en stelt deze niet als eerste voor. Zo geniet je van 100% stressvrij rijden én laden.

Topkwaliteit aan optimale prijs

Een unieke rijervaring en riante actieradius. Energiezuinig, emissievrij en CO2-neutraal. De ID.3 combineert al die kwaliteiten met een zeer aantrekkelijke prijs. Je hebt al een ID.3 Pro Performance voor minder dan € 35.000*, en zelf ook een ID.3 Pure voor minder dan € 30.000*. Particuliere klanten kunnen daardoor genieten van de premie van de Vlaamse Overheid** van maximaal 5.000 euro voor de aankoop van een zero-emissievoertuig. Raadpleeg de website van de Vlaamse overheid voor uitgebreide informatie en de voorwaarden.

Ook in business-uitvoering

Wil je een hoger niveau van comfort en uitrusting tegen een optimale prijs? Alle ID. modellen zijn verkrijgbaar in Business-uitvoering met exclusieve configuraties. Ze combineren aantrekkelijke klantenvoordelen met geoptimaliseerde gebruikskosten, lage voordelen alle aard, een gunstige restwaarde en 100% fiscale aftrekbaarheid.

Ontdek de nieuwe Volkswagen ID.3

* Alle kortingen en de voorwaardelijke overnamepremie van € 500 inbegrepen. Meer informatie en de voorwaarden vindt u op www.volkswagen.be.

** Bezoek de website van de Vlaamse Overheid voor meer info: "Premie voor aankoop van een zero-emissievoertuig".