In de podcastreeks Café Cliché laten we clichés kopje ondergaan en schenken we in plaats van koffie, versgemalen perspectieven voor en door zelfstandige ondernemers. Café Cliché is de plek waar je moet zijn voor een verfrissende kijk op het ondernemersleven.

In dit eerste seizoen zitten vrouwelijke ondernemers aan onze toog. Zijn vrouwelijke ondernemers allemaal harde tantes? Nemen ze minder risico’s dan hun mannelijke concullega’s? En wat met de rol van moeder zijn?  

Beluister hier alle afleveringen!

Deze podcast kwam tot stand met Vrouwennet vzw. Met haar WOMED Award bekroont Vrouwennet al 25 jaar sterk vrouwelijk ondernemerschap en plaatst ze inspirerende onderneemsters in de kijker. Vrouwennet is een netwerk van en voor gedreven onderneemsters en moedigt vrouwen aan om ondernemend in het leven te staan. 

Onze gasten

Caroline & Daniëlle

Caroline Vercauteren runt BonMush, producent van charcuterie op basis van oesterzwammen. Daniëlle Vanwesenbeeck is de drijvende kracht achter direct mail bedrijf MASTERmail.

Naziha & Daphné

Ontmoet Naziha Joundi, oprichtster van kinderdagverblijf De Ster in Berchem. Daphné Aers (TNS Homemade Foods) blinkt uit in het heruitvinden van kroketten, ovenhapjes en bereidingen. 

Gratienne & Marie

Gratienne Sioncke (BORGinsole) ontwikkelt hightech podologische functionele inlegzolen. Marie Van den Broeck (My Add On) ontwerpt universele add-ons om krukken, rolstoelen,... comfortabeler én mooier te maken. 

Nuttig voor jou