Winkelhier campagnemateriaal

unizo_winkelhierlied
 
Ben jij een trotse Winkelhier? Maak je kenbaar!
  1. Bevestig onze raamsticker op een goed zichtbare plek op je etalage. Heb je die nog niet? Bestel de Winkelhier-sticker hier (gratis voor UNIZO-leden).
  2. Download hieronder banners e.d. voor je website en sociale media. UNIZO-leden kunnen ook materiaal personaliseren met onze campagne generator.
  3. Bekijk ook zeker eens ons Winkelhier Webinar 'Promoot jezelf als winkelhier op sociale media' en krijg praktische tips om als lokale ondernemer authentiek aanwezig te zijn op sociale media.

Maak gepersonaliseerd Winkelhier campagnemateriaal

gepersonaliseerd Winkelhier-materiaalOm jou te helpen de Winkelhier-boodschap mee te verspreiden en te laten weten dat jij een trotse winkelhier bent, kun je als UNIZO-lid materiaal personaliseren met de naam van jouw zaak en ook laten weten hoe jij je steentje bijdraagt aan onze gemeenschap en economie.

Het is heel eenvoudig en na enkele minuten ontvang je per mail het volgende materiaal:

  • Een affiche (A3)
  • Een Facebook-omslagfoto (1641 x 721px) en afbeelding (1000 x 1000px)
  • Twee banners om op jouw website te plaatsen (970 x 250px & 300 x 250px)
  • Een afbeelding als e-mailhandtekening (654 x 138px)

En je kunt terugkomen zo vaak je maar wil om nieuw materiaal te personaliseren.

Aan de slag!
 

Download het standaard promomateriaal van Winkelhier

Met één klik op de knoppen hieronder krijg je van ons al het materiaal dat je nodig hebt. Van Winkelhier-banners, en omslagfoto's voor sociale media tot logo's! Het staat iedereen vrij dit materiaal te gebruiken, zolang het gebruik verenigbaar is met de doelstellingen van de campagne, en de onderstaande richtlijnen worden nageleefd. 
 
Gebruik van de logo’s van Winkelhier
Het logo van ‘Winkelhier’ is een samenstelling van het woordbeeld winkelhier (met pijltjes op de i’s) met daaronder gecentreerd de ondertitel “Koop bewust. Bij ondernemers van hier.” en het logo van UNIZO. Bij gebruik van het logo, de slogan, de rosette en beelden van Winkelhier moet het UNIZO logo en/of de vermelding ‘Een initiatief van UNIZO’ steeds opgenomen worden. Het gebruik van de beelden en logo’s is enkel toegelaten voor zover dat past binnen de doelstellingen van de Winkelhier-campagne. In geen geval mag het materiaal gecommercialiseerd worden, of mag de indruk worden gewekt dat er een samenwerkingsverband is met of ondersteuning door UNIZO, indien hier geen concrete afspraken over werden gemaakt.
 

Vind je hier niet wat je zoekt? Contacteer ons dan via winkelhier@unizo.be

Vraag de Winkelhier etalagesticker aan

Heb je onze Winkelhier-etalagesticker en wobbler nog niet ontvangen? Voor UNIZO-leden is dit materiaal helemaal gratis.

Bestel hier!