Winkelhier campagnemateriaal

Ben jij een trotse Winkelhier? Je wil het logo en ander promomateriaal van Winkelhier gebruiken? Absoluut, uiteraard, zeer zeker, graag! Hoe meer we de boodschap verspreiden, hoe groter de bewustwording van lokaal kopen wordt.
 
Met één klik op de knoppen hieronder krijg je van ons al het materiaal dat je nodig hebt. Van Winkelhier-banners, en omslagfoto's voor sociale media tot logo's! Ben je UNIZO-lid, dan kun je met onze campagne generator in enkele minuten ook gepersonaliseerde affiches, sociale media banners e.d. maken helemaal op maat van jouw zaak. Het staat iedereen vrij dit materiaal te gebruiken, zolang het gebruik verenigbaar is met de doelstellingen van de campagne, en de onderstaande richtlijnen worden nageleefd. En je kunt terugkomen zo vaak je maar wil om nieuw materiaal te personaliseren.
 
Gebruik van het Winkelhier-logo
Het logo van Winkelhier is een samenstelling van het woordbeeld met daaronder altijd gecentreerd de ondertitel “Koop bewust. Bij ondernemers van hier.” en het logo van UNIZO in het zwart. Andere combinaties zijn niet mogelijk. Het is evenmin toegelaten het materiaal zelf aan te passen. Bij gebruik van het logo, de slogan en beelden van Winkelhier moet het UNIZO logo en/of de vermelding ‘Een initiatief van UNIZO’ steeds opgenomen worden. Het gebruik van de beelden en logo’s is enkel toegelaten voor zover dat past binnen de doelstellingen van de Winkelhier-campagne. In geen geval mag het materiaal gecommercialiseerd worden, of mag de indruk worden gewekt dat er een samenwerkingsverband is met of ondersteuning door UNIZO, indien hier geen concrete afspraken over werden gemaakt.
 

Vind je hier niet wat je zoekt? Contacteer ons dan via winkelhier@unizo.be

Maak gepersonaliseerd Winkelhier campagnemateriaal

gepersonaliseerd Winkelhier-materiaalOm jou te helpen de Winkelhier-boodschap mee te verspreiden, kun je als UNIZO-lid materiaal personaliseren met de naam van jouw zaak en ook laten weten hoe jij je steentje bijdraagt aan onze gemeenschap en economie. Het is heel eenvoudig en na enkele minuten ontvang je per mail het volgende materiaal:

  • Een affiche (A4)
  • Een Facebook-omslagfoto (1641 x 721px) en afbeelding (1000 x 1000px)
  • Twee banners om op jouw website te plaatsen (970 x 250px & 300 x 250px)
  • Een afbeelding als e-mailhandtekening (654 x 138px)
  • Het Winkelhier-logo gepersonaliseerd met de naam van jouw zaak (356 x 356px)

Aan de slag!
 

Download het standaard Winkelhier promomateriaal

Vraag de Winkelhier etalagesticker aan

Heb je onze Winkelhier-etalagesticker en wobbler nog niet ontvangen? Voor UNIZO-leden is dit materiaal helemaal gratis, niet-leden betalen 10 € (incl. verzending, excl. btw).

Bestel hier!