Campagnemateriaal Winkelhier

Je wil het logo en ander promomateriaal van Winkelhier gebruiken? Absoluut, uiteraard, zeer zeker, graag! Hoe meer we de boodschap op een goede manier laten zien, hoe groter de bewustwording van lokaal kopen wordt.
 
Met één klik op de knoppen hieronder krijg je van ons al het materiaal dat je nodig hebt. Van Winkelhier-banners, via omslagfoto's voor sociale media tot logo's! Het staat iedereen vrij dit materiaal te gebruiken, zolang het gebruik verenigbaar is met de doelstellingen van de campagne, en de onderstaande richtlijnen worden nageleefd.
 
Gebruik van het Winkelhier-logo
Het logo van Winkelhier is een samenstelling van het woordbeeld met daaronder altijd gecentreerd de ondertitel “Koop bewust. Bij ondernemers van hier.” en het logo van UNIZO in het zwart. Andere combinaties zijn niet mogelijk. Het is evenmin toegelaten het materiaal zelf aan te passen. Bij gebruik van het logo, de slogan en beelden van Winkelhier moet het UNIZO logo en/of de vermelding ‘Een initiatief van UNIZO’ steeds opgenomen worden. Het gebruik van de beelden en logo’s is enkel toegelaten voor zover dat past binnen de doelstellingen van de Winkelhier-campagne. In geen geval mag het materiaal gecommercialiseerd worden, of mag de indruk worden gewekt dat er een samenwerkingsverband is met of ondersteuning door UNIZO, indien hier geen concrete afspraken over werden gemaakt.
 

Vind je hier niet wat je zoekt? Contacteer ons dan via winkelhier@unizo.be

Download je promomateriaal

Vraag promomateriaal aan voor je winkel

Heb je onze Winkelhier-etalagesticker en wobbler nog niet ontvangen? Voor UNIZO-leden is dit materiaal helemaal gratis, niet-leden betalen 10 € (incl. verzending, excl. btw).

Bestel hier!