Wat doet de Federatie Vrije Beroepen?

De Federatie Vrije Beroepen ijvert op alle niveaus voor de erkenning, waardering en belangen van vrije beroepsbeoefenaars. Dat doet ze door te informeren, adviseren en begeleiden op maat. Ze bundelt op regelmatige basis de beschikbare statistische gegevens in de Polsslag van het Vrije Beroep en publiceren nuttige boeken over thema’s die het vrije beroep aanbelangen. De Federatie Vrije Beroepen organiseert ook netwerkevents, infosessies, praktijkgerichte seminaries en workshops.

Netwerken
Netwerken
Netwerken
Netwerken

UNIZO-lidmaatschap telt dubbel voor vrije beroepers

Wist je dat elke vrije beroeper die lid wordt van UNIZO ook automatisch lid is van de Federatie Vrije Beroepen? De Federatie Vrije Beroepen is aangesloten bij UNIZO en het lidmaatschap is volledig geïntegreerd. Alle vrije beroepen die lid zijn van UNIZO (of NAV) zijn dan ook automatisch lid van de Federatie. Hierdoor kan je, naast de voordelen van UNIZO, ook genieten van specifieke voordelen op maat van de vrije beroepsbeoefenaar.

Geniet van de vele voordelen

Tal van kortingen

Je geniet van kortingen op publicaties, infosessies, workshops en opleidingen voor vrije beroepen met accreditering permanente vorming.

Informatie op maat

Je onvangt ons magazine, De Vrije Beroeper, onze nieuwsbrief en andere relevante publicaties. Daarnaast informeren we je doorlopend via onze FVB-website.

Versterk jouw beroepsorganisatie met het FVB-lidmaatschap

Beroepsorganisaties kunnen rechtstreeks een samenwerkingsakkoord met de Federatie Vrije Beroepen afsluiten. Belangrijk: de organisatie is dan lid, de leden van deze organisatie niet (behalve als zij een individueel UNIZO-lidmaatschap hebben). Op dit moment zijn er 22 beroepsorganisaties bij de Federatie Vrije Beroepen aangesloten.

Contacteer de Federatie Vrije Beroepen