De UNIZO INNOVATIEFORA

Meer dan ooit wil je vooruitgaan

Word performanter, efficiënter, klantvriendelijker en duurzamer

Digitalisering en nieuwe technologieën maken producten, diensten en processen sneller, beter en succesvoller. Stilstaan is achteruitgaan.

In de UNIZO INNOVATIEFORA leer je, samen met collega-ondernemers en in dialoog met experten, hoe digitalisering en/of technologie ook jouw bedrijf performanter, efficiënter, klantvriendelijker en duurzamer maken.

Wat bieden wij?

Geen sciencefiction

De innovaties die aan bod komen bestaan én hebben hun succes al bewezen. We dromen niet weg bij oplossingen van morgen. We staan stil bij oplossingen van vandaag die ondernemers ook morgen succesvol zullen laten zijn; het gaat over concrete toepassingen met een reële meerwaarde voor jouw bedrijf.

7 trajecten op jouw maat

Je staat er niet alleen voor.

Via informatiesessies, ervaringsuitwisseling met collega’s en een persoonlijk begeleidingstraject helpt UNIZO jou op weg rond zes thema’s: retail, zorg, voeding, logistiek, energie en digitalisering.

Weet je niet welk traject je moet kiezen? Gebruik onze interactieve gids!

Individueler dan de UNIZO Ondernemersfora

De aanpak van de INNOVATIEFORA is anders dan van de UNIZO Ondernemersfora: individueler. De toetssteen voor de innovaties die aan bod komen, is jouw eigen ondernemingscontext. Binnen die context evalueer je innovaties, bouw je kennis op over hun mogelijkheden en toegevoegde waarde, krijg je via inspirerende cases een aanzet tot toepassing. Drempels tot innovatie werken we weg door ervaringen en best practices te delen onder peers. Je gaat naar huis met tools en handvaten om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. En met gericht advies en een doorverwijzing binnen het VLAIO-netwerk helpen we je concreet op weg in het verdere implementatieproces.

Weet je niet goed welk traject bij je past? Laat je leiden door onze gids!

 

Ik wil interactieve hulp

Traject Retail

Heeft de klassieke, fysieke winkel nog toekomst ?

Meer info

Traject Digitalisering

Haal meer uit jouw klantenrelaties met datagedreven technologie

Meer info

Traject Energie

Is jouw energiefactuur te hoog of wil je inzetten op duurzame energie?

Meer info

Traject Zorgtechnologie

Wil jij via technologie en digitalisering efficiënter met je patiënten samenwerken? 

Meer info

Traject Human recource management 

Hoe kan ik als KMO in the war for talent meedingen  & mijn medewerkers gemotiveerd en betrokken houden ? 

Ditigale tools als HRM-hefboom naar een duurzame organisatie

Meer info

Traject Transport & Logistiek: VIL Lerend Netwerk Stadslogistiek

INNOVATIE – INTERACTIE – NETWERKING

Werkt jouw bedrijf mee aan efficiënte en duurzame stadslogistiek en wil je weten wat je nog meer kan doen om écht het verschil te maken? Of ben je net benieuwd naar de mogelijkheden die stadslogistiek kan bieden voor je bedrijf? Dan is het VIL Lerend Netwerk ‘Stadslogistiek’ iets voor jou!

Meer info

Traject Voeding

Flanders' FOOD, het innovatieplatform voor de Vlaamse voedingsindustrie wil samen met UNIZO de bakker, patissiers en beenhouwers ondersteunen om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Via het InnoBakker-traject, het InnoButcher-traject en het lerende netwerk hierrond, reiken we zowel op een theoretische als praktische manier innovatieve oplossingen aan. 

Meer info