Wie is DataChecker?

DataChecker biedt oplossingen in identificatie, verificatie en voor de controle op tewerkstelling. Onze oplossingen faciliteren organisaties in het voldoen aan hun ketenaansprakelijkheid.

Een team van specialisten combineert specialistische kennis tot krachtige ID-verificatie (IDV) en Right to Work (RTW) oplossingen om te voldoen aan de steeds complexer wordende eisen van de hedendaagse arbeidsmarkt en ketenaansprakelijkheid. Zeker bij de aankomende strengere Belgische wetgeving, waarbij een ‘zorgvuldigheidstoets’ verplicht wordt, is dit van groot belang.  

UNIZO-leden genieten:

  • 1 maand gratis toegang tot de DataChecker dienstverlening, inclusief 2 gratis Right-to-Work verificaties. waarbij DataChecker de echtheid van het aangeleverde ID-bewijs verifieert en aanvullend vaststelt of de persoon gerechtigd is tot het verrichten van arbeid in België.
  • Gratis Premium Support & SLA gedurende de testmaand voor UNIZO-leden die zich vóór 1 april 2024 aanmelden.  Bij Premium Support & SLA is het volgende van toepassing:  
    • De maximale afhandeltijd bedraagt 2 uur.  
    • Dienstverlening in 16 talen beschikbaar.
    • Support en dienstverlening op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 22:00 uur, op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 uur.
  • Als UNIZO-lid krijg je vervolgens €40 korting op de licentieprijs wanneer je besluit om klant te worden.  In plaats van de standaardprijs van €289, betaal je als UNIZO-lid slechts €249 voor de licentie.

 

Deze inhoud is enkel voor UNIZO-leden, log in met je UNIZO account of word nu lid.

Word lid van UNIZO
en vraag aan!