Klanten die correct betalen voor goederen of diensten en leveranciers die stipt leveren zodat de continuïteit van jouw bedrijf gegarandeerd blijft; hét droomscenario van elke ondernemer en onderneming. Nochtans worden – gemiddeld genomen – 3 op de 10 b2b-facturen na de afgesproken termijn betaald. Geen ramp natuurlijk, maar klanten die te laat betalen knagen elke dag aan jouw winstmarge. 1 op de 10 b2b-facturen monden bovendien uit in een wanbetaling en dan wordt het wel dramatisch.

Om jouw bedrijf te beschermen tegen verschillende financiële risico's check je dus maar beter de kredietwaardigheid en het risicoprofiel van jouw zakenpartners. 

Krijg vandaag nog helder inzicht in de financiële weerbaarheid van (potentiële) klanten en leveranciers, perfectioneer jouw ondernemings' credit management strategie en debiteurenbeleid en beperk de risico's buiten jouw bedrijf tot een absoluut minimum dankzij GraydonCreditsafe

UNIZO-lid en nog geen klant bij GraydonCreditsafe? Dan ontvang je maar liefst 50% korting op ieder abonnement in het eerste contractjaar. Wel al GraydonCreditsafe klant? Dan ontvang je 50% korting op elk ander product voor 1 jaar.

Van kleine zelfstandige tot middelgrote onderneming; GraydonCreditsafe schenkt tal van oplossingen in één handig platform:

  • Toegang tot nationale en internationale kredietrapporten
  • Monitoring van zakenrelaties (klanten, leveranciers, partners)
  • Compliance data
  • Adressenbestanden voor marketing- en salesacties
  • Data cleaning: audit van jouw database met b2b-relaties
  • Check & Decide: beslismodel en de makkelijkste manier voor je bedrijf om klantacceptatie te automatiseren

Deze inhoud is enkel voor UNIZO-leden, log in met je UNIZO account of word nu lid.

Word lid van UNIZO
en vraag aan!