Uit rondvraag binnen de bouwsector blijkt dat 87% moeilijkheden heeft om op de hoogte te blijven van alle evoluties die zich aandienen terwijl men het als cruciaal ziet om zich te kunnen voorbereiden op de veranderingen van morgen.

Meet NextGen! De kans voor bouwprofessionals om geïnformeerd en geïnspireerd te worden en te netwerken met ervaringsdeskundigen en experts uit de bouwsector. UNIZO-leden registreren bovendien aan 20% voordeeltarief!

Waar en wanneer? 

Donderdag, 28 november 2024 in het Sheraton Brussels Airport Hotel.

Waarom deelnemen?

  • Diepgaande sessies door gerenommeerde sprekers over duurzaamheid, decarbonisatie, overheidsopdrachten, AI en robotica.
  • Unieke netwerkmogelijkheden: tijdens de sessies, de after-drink aan het einde van de dag en voor de vroege vogels, tijdens het ontbijt.
  • Praktische takeaways: naast theorie zijn er ook veel praktische tips die je direct kunt toepassen om noodzakelijke veranderingen door te voeren.
  • Ontdek de nieuwste trends: verken hoe KMO's duurzame en concurrerende bouw kunnen bevorderen, leer hoe 3D-printen de bouwsector revolutioneert, en krijg inzicht in de nieuwste robottechnologieën en hun toepassingen in de bouw.
  • Strategieën voor talentbeheer: Vind strategieën om talent aan te trekken en te behouden.

Programma en meer

Bekijk hier het programma

Voorbereid zijn op de uitdagingen van vandaag en morgen? Dat kan!

Schrijf je nu in en reserveer jouw plaats!

Dit ledenvoordeel gebruiken?

 

Deze inhoud is enkel voor UNIZO-leden, log in met je UNIZO account of word nu lid.

Word lid van UNIZO
en vraag aan!