Je bent werkgever en wenst jouw medewerkers en jezelf elektronische maaltijd-of ecocheques van Sodexo aan te bieden?

Korting op administratieve kosten op ECOCHEQUES via Sodexo

Als een van de gevolgen van de Covid-19-crisis en de verandering in het consumentengedrag maakte ook Sodexo medio 2020 de switch naar 100% elektronisch aangeboden ecocheques. Ze zijn beschikbaar via de gekende Sodexo Card. Een kaart met vele voordelen: beschermd door een geheime code, contactless betalen, één kaart voor alle type cheques (ecocheques, maaltijdcheques en cadeaucheques), bedrag binnen de 24 uur beschikbaar en een supereenvoudige raadpleging van het saldo en de geldigheidsduur van elke cheque. Makkelijk, veilig en milieubewust!

Als UNIZO-lid ontvang je een mooie korting op de administratieve kosten van elektronische ecocheques. Leden kopen elektronische ecocheques aan een maximale dienstprestatie van 4,5%, waar niet UNIZO-leden maximaal 7% dienstprestatie betalen.

Korting op de administratieve kost op de ELEKTRONISCHE MAALTIJDCHEQUE voor werknemers en werkgevers

Sinds 1 januari 2016 kunnen papieren maaltijdcheques niet meer gebruikt worden in de handelszaken. Het alternatief is de Sodexo Card, de elektronische maaltijdcheque van Sodexo.

De Sodexo Card is beschermd met een PIN-code van 4 cijfers en is bruikbaar op alle bestaande betaalterminals. Voor werkgevers en werknemers is de elektronische maaltijdcheque onmiddellijk beschikbaar, veiliger, gebruiksvriendelijker en het bespaart iedereen heel wat administratieve rompslomp. Bovendien vermindert de elektronische maaltijdcheque ook de kans op verloren of ongebruikte maaltijdcheques.

Als UNIZO-lid ontvang je exclusieve kortingen op administratieve kosten op elektronische maaltijdcheques.

Nog geen UNIZO lidOok jij kan hier alvast een simulatie maken.

Al Sodexo-klant? Dan geniet ook jij datzelfde UNIZO-voordeel natuurlijk!

Contacteer de Sodexo-klantendienst via 02/547 55 05 of sales@sodexo.be met vermelding van jouw contract- ondernemings- en UNIZO-lidnummer. Sodexo neemt binnen 48 uur contact op. Tijdens de zomer- en eindejaarsperiode kan de responstijd iets langer zijn. 

EXTRA TIP:

Neem jouw factuur bij de hand wanneer je belt of voeg ze toe als bijlage wanneer je mailt. Daar staan alle gegevens die de Sodexo-medewerker zoekt handig samengevat. 

Word lid van UNIZO
en vraag aan!