Je bent werkgever en wenst jouw medewerkers en jezelf elektronische maaltijd-of ecocheques van Pluxee aan te bieden?

Korting op administratieve kosten op ECOCHEQUES via Pluxee

Als een van de gevolgen van de Covid-19-crisis en de verandering in het consumentengedrag maakte ook het toenmalige Sodexo (vandaag Pluxee) medio 2020 de switch naar 100% elektronisch aangeboden ecocheques. Ze zijn beschikbaar via de gekende Pluxee Card. Een kaart met vele voordelen: beschermd door een geheime code, contactless betalen, één kaart voor alle type cheques (ecocheques, maaltijdcheques en cadeaucheques), bedrag binnen de 24 uur beschikbaar en een supereenvoudige raadpleging van het saldo en de geldigheidsduur van elke cheque. Makkelijk, veilig en milieubewust!

Als UNIZO-lid ontvang je een mooie korting op de administratieve kosten van elektronische ecocheques. Leden kopen elektronische ecocheques aan een maximale dienstprestatie van 4,5%, waar niet UNIZO-leden maximaal 7% dienstprestatie betalen.

Korting op de administratieve kost op de ELEKTRONISCHE MAALTIJDCHEQUE voor werknemers en werkgevers

Betaal als werkgever minder administratiekosten op elektronische maaltijdcheques.

De Pluxee Card is beschermd met een PIN-code van 4 cijfers en is bruikbaar op alle bestaande betaalterminals. Voor werkgevers en werknemers is de elektronische maaltijdcheque onmiddellijk beschikbaar, veiliger, gebruiksvriendelijker en het bespaart iedereen heel wat administratieve rompslomp. Bovendien vermindert de elektronische maaltijdcheque ook de kans op verloren of ongebruikte maaltijdcheques.

UNIZO-leden ontvangen exclusieve kortingen op de administratieve kosten die gepaard gaan bij elektronische maaltijdcheques namelijk:
* 50% korting op de eenmalige kost voor het openen van je Pluxee account
* 50% korting op de eenmalige kost voor aanmaak van je Pluxee-kaarten
* 68% korting op de administratiekosten bij elke aankoop van maaltijdcheques

Nog geen UNIZO lidOok jij kan hier alvast een simulatie maken.

Al Pluxee-klant? Dan geniet ook jij datzelfde UNIZO-voordeel natuurlijk!

Vraag jouw simulatie aan via de UNIZO-Pluxee calculator of contacteer de Pluxee-klantendienst via 02/547 54 45 of client@care.pluxee.be met vermelding van jouw contract-, ondernemings- en UNIZO-lidnummer. Pluxee neemt binnen 8 werkdagen contact op. Tijdens de zomer- en eindejaarsperiode kan de responstijd iets langer zijn. 

TIP:

Neem jouw factuur bij de hand wanneer je belt of voeg ze toe als bijlage wanneer je mailt. Daar staan alle gegevens die de Pluxee-medewerker zoekt handig samengevat. 

Word lid van UNIZO
en vraag aan!