UNIZO Ondernemersklankbord

Individuele begeleidingen, op jouw maat en in elke fase van je onderneming 

Noem ons gerust inzichtbrengers. Energiegevers. Vooruitgangsdenkers.

Want of je nu een starter, groeier, of doorgewinterde eigenaar-ondernemer bent, of aan bedrijfsoverdracht denkt, de één-op-ééntrajecten met onze ondernemersadviseurs leiden tot een verrassend sterke cocktail.

Verwacht je aan een mix van vernieuwende ideeën, strategische oogopeners, financiële inzichten en - als het nodig is - zelfs een spreekwoordelijke schop onder je kont. Nooit belerend, altijd positief inspirerend en in het volste vertrouwen.

Kortom, jouw persoonlijk ondernemersklankbord in de breedste zin van het woord. Onze ondernemersadviseurs helpen jou met ongelooflijk veel kennis en enthousiasme. 

TOEKOMSTGERICHT INNOVEREN

Lien Martens

Hoe creëer je toekomst voor jouw bedrijf met de businessmodellen van morgen? Wat zijn de allernieuwste trends in de (digitale) wereld en hoe kan jouw bedrijf daarop inspelen? Hoe komt jouw bedrijf tegemoet aan de alsmaar sneller veranderende klantenbehoeften? En hoe pas je nieuwe technologieën toe in jouw bedrijf? Onze ondernemersadviseur helpt je om het morgen nog beter te doen.  

Lees meer

STRATEGIE & GROEI


Sta je op een kantelmoment in jouw bedrijf? Moet je belangrijke beslissingen nemen die een langetermijnimpact hebben? Dan heb je zonder twijfel baat bij een brede, strategische analyse. Daarbij maken we aan de hand van kwantitatieve scans en kwalitatieve gesprekken een blauwdruk van zowel jouw onderneming als van jou als ondernemer

Lees meer

FINANCIEEL INZICHT


Het is van kapitaal belang dat élke ondernemer zijn cijfers begrijpt en correct kan interpreteren. Ze vormen immers de basis voor alle belangrijke beslissingen en fases waarin jouw bedrijf terecht komt. Onze ondernemersadviseurs zorgen ervoor dat dat financiële luik zo klaar als een klontje is voor jou. Verder helpen ze jou bij een concrete financiële nood en bij het opstellen van een financieringsaanvraag.  

Lees meer

 

BEDRIJFSOPTIMALISATIE

Er komen momenten waarop je geconfronteerd wordt met een aantal nieuwe uitdagingen. Je bent op zoek naar opportuniteiten, je wilt innoveren of je wilt een aantal zaken binnen je bedrijf beter organiseren zodat je een stevige basis hebt om op verder te bouwen. Dit individuele begeleidingstraject is de perfecte check-up en geeft je een stevige duw in de rug. 

Lees meer

KMO ADVIESRAAD

Een raad van advies speelt een fundamentele rol in de verdere groei en professionalisering van een kmo. De ondernemers die in jouw raad van advies zetelen, hebben allemaal een andere achtergrond en expertise. Zij denken kritisch met jou mee over strategische, juridische, financiële en commerciële vraagstukken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, zodat je heel gefundeerde beslissingen kan nemen.  

Lees meer

STARTEN


Overweeg je om aan de slag te gaan als zelfstandige, een eigen bedrijf op te richten of een bestaande zaak over te nemen? Super! Tijdens en na je opstart zal je geconfronteerd worden met heel diverse uitdagingen. Uitdagingen waarmee onze ervaren ondernemersadviseurs jou met veel plezier op de goede weg helpen via het individueel begeleidingstraject ‘starten’.  

Lees meer