UNIZO Ondernemersklankbord

TOEKOMSTGERICHT INNOVEREN

Horta Martens
Hoe creëer je toekomst voor jouw bedrijf met de businessmodellen van morgen? Wat zijn de allernieuwste trends in de (digitale) wereld en hoe kan jouw bedrijf daarop inspelen? Hoe komt jouw bedrijf tegemoet aan de alsmaar sneller veranderende klantenbehoeften? En hoe pas je nieuwe technologieën toe in jouw bedrijf? Onze ondernemersadviseur helpt je om het morgen nog beter te doen.  

Lees meer

STRATEGIE & GROEI

De Beer & De Vos
Sta je op een kantelmoment in jouw bedrijf? Moet je belangrijke beslissingen nemen die een langetermijnimpact hebben? Dan heb je zonder twijfel baat bij een brede, strategische analyse. Daarbij maken we aan de hand van kwantitatieve scans en kwalitatieve gesprekken een blauwdruk van zowel jouw onderneming als van jou als ondernemer

Lees meer

FINANCIEEL INZICHT

De Blauwe Vogel
Het is van kapitaal belang dat élke ondernemer zijn cijfers begrijpt en correct kan interpreteren. Ze vormen immers de basis voor alle belangrijke beslissingen en fases waarin jouw bedrijf terecht komt. Onze ondernemersadviseurs zorgen ervoor dat dat financiële luik zo klaar als een klontje is voor jou. Verder helpen ze jou bij een concrete financiële nood en bij het opstellen van een financieringsaanvraag.  

Lees meer

BEDRIJFSOPTIMALISATIE

Studijoke

Er komen momenten waarop je geconfronteerd wordt met een aantal nieuwe uitdagingen. Je bent op zoek naar opportuniteiten, je wilt innoveren of je wilt een aantal zaken binnen je bedrijf beter organiseren zodat je een stevige basis hebt om op verder te bouwen. Dit individuele begeleidingstraject is de perfecte check-up en geeft je een stevige duw in de rug. 

Lees meer

KMO ADVIESRAAD

Yappa
Een raad van advies speelt een fundamentele rol in de verdere groei en professionalisering van een kmo. De ondernemers die in jouw raad van advies zetelen, hebben allemaal een andere achtergrond en expertise. Zij denken kritisch met jou mee over strategische, juridische, financiële en commerciële vraagstukken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, zodat je heel gefundeerde beslissingen kan nemen.  

Lees meer

STARTEN

Boostbar
Overweeg je om aan de slag te gaan als zelfstandige, een eigen bedrijf op te richten of een bestaande zaak over te nemen? Super! Tijdens en na je opstart zal je geconfronteerd worden met heel diverse uitdagingen. Uitdagingen waarmee onze ervaren ondernemersadviseurs jou met veel plezier op de goede weg helpen via het individueel begeleidingstraject ‘starten’.  

Lees meer

Online verkopen

Webwinkel

Welke nieuwe verkoopkanalen kan je als handelaar aanboren? Hoe kan je jouw off-en online verkoop meer op elkaar afstemmen? Wat zijn de mogelijkheden van social selling? En hoe zorg je ervoor dat klanten de weg naar je online winkel vinden? Via onze individuele begeleiding ‘Online verkopen’ gaan we met jou aan de slag en kijken we hoe jij van jouw zaak een online succesverhaal kan maken. 

Lees meer

Elk Talent Aan Boord

UNIZO ETAB

Of je nu een eenmanszaak bent of een kmo, met het project ‘Elk Talent Aan Boord’ bieden wij jou een passend antwoord op al jouw (toekomstige) hr-uitdagingen. Een eerste medewerker aanwerven én ervoor zorgen dat die jarenlang trouw blijft aan jouw bedrijf: hoe leid je dat in goede banen? Hoe zorg je voor meer diversiteit op de werkvloer? Onze ervaren hr-adviseurs spitten het voor jou uit. En dankzij de steun van ESF is dit volledig gratis.

Lees meer

Logo VLAIO en UNIZO

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers.  Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen gaan we voor #sterkondernemen!

Individuele begeleidingen, op jouw maat en in elke fase van je onderneming 

Noem ons gerust inzichtbrengers. Energiegevers. Vooruitgangsdenkers.

Want of je nu een starter, groeier, of doorgewinterde eigenaar-ondernemer bent, of aan bedrijfsoverdracht denkt, de één-op-ééntrajecten met onze ondernemersadviseurs leiden tot een verrassend sterke cocktail.

Verwacht je aan een mix van vernieuwende ideeën, strategische oogopeners, financiële inzichten en - als het nodig is - zelfs een spreekwoordelijke schop onder je kont. Nooit belerend, altijd positief inspirerend en in het volste vertrouwen.

Kortom, jouw persoonlijk ondernemersklankbord in de breedste zin van het woord. Onze ondernemersadviseurs helpen jou met ongelooflijk veel kennis en enthousiasme. 

Meer info?

Contacteer ons vrijblijvend via 011 263096 of via begeleiding@unizo.be of lees de handige brochure.

Naar de brochure