UNIZO Beringen

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Beringen. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Beringen?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

UNIZO voor U in 2022

UNIZO versterkt ondernemers.
Want wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient een partner die de beste ondersteuning en verdediging biedt. 

Een overzicht van de UNIZO-medewerkers die zich elke dag vol enthousiasme voor Limburgse ondernemers inzetten, ontdek je op deze pagina. En hier vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen in 2021, samen met de ambities die we onszelf in 2022 stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen. 

Ondernemende groeten
Bart Lodewyckx - gedelegeerd bestuurder - UNIZO Limburg

Het bestuur van UNIZO Beringen bijna verdubbeld

UNIZO Beringen heeft de wind in de zeilen: het breidt zijn bestuursploeg uit met maar liefst zeven extra bestuursleden. “Zo is ons bestuurdersteam een échte afspiegeling van het ondernemerslandschap in Beringen”, stelt Patrick Coun, co-voorzitter van UNIZO Beringen.

Met een 16-koppige bestuursploeg hebben ondernemers in Beringen heel wat aanspreekpunten uit diverse sectoren, waaronder detailhandelaars, dienstverleners, horeca-uitbaters, vrije beroepers, freelancers, kmo-ondernemers, … Tegelijk zit ook de geografische spreiding goed, met ondernemers uit Paal, Beverlo, Beringen centrum, Beringen-Mijn en Koersel.

Boeiend activiteitenjaar
Samen met de kersverse bestuursploeg, stelt UNIZO Beringen de ambities scherp. “We zullen verder bouwen aan een (nog) ondernemersvriendelijker Beringen en lokale ondernemers versterken”, licht Patrick Coun toe. “Verder zorgen we voor een leuke mix aan ondernemersactiviteiten. Zo organiseren we op 30 januari 2023 een ondernemersreceptie i.s.m. Stad Beringen en Stedelijke Middenstandsraad (SMR). Daarnaast zijn we volop bezig met het plannen van ons tiende ondernemerscafé, inspiratiesessies en bedrijfsbezoek. Het belooft dus weer een boeiend jaar te worden!”

Uiteraard blijft belangenbehartiging een belangrijk stokpaardje van UNIZO Beringen. “We zetelen dan ook in de gemeentelijke adviesorganen zoals GECORO, SMR, alsook ook in de lokale handelsverenigingen en is er regelmatig overleg en/of samenwerking met stadsbestuur en -diensten”, somt co-voorzitter Guido Vandewouwer op.

UNIZO Beringen zal bij het stadsbestuur dan ook blijven pleiten voor het voeren van een krachtig economisch beleid en een constructieve samenwerking, zodat ondernemers in Beringen in de beste omstandigheden kunnen ondernemen.

Op de foto ( van links naar rechts): Eric Bervoets (UNIZO Limburg), Ria Poel (Ria Poel Vastgoed), Guido Vandewouwer (Optiek Ilse Gerard), Patrick Coun (Mezzehuis), Els van der Leede (Keramiek Studio Els), Peter Loozen (Best of Bikes België), Ilse Wauters (Zinzicht), Michaël Vangeneugden (Kadeco Vision), Annick Vanheukelom (Isolatiewerken Vanheukelom), Geert Conard (Esito Management & Communicatie), Frank Santermans (Santermans Projects) Valentin Baeten (Vathy-Baeten Confiserie) en Sigrid winter (fit20 Beringen Centrum).

Niet op de foto: Tony Aerts (Convents Uitvaartcentrum), Johan Oyen (Caro Slaapcomfort) en Ann Willems (Vathy-Baeten Confiserie)

Nieuws & realisaties van UNIZO Beringen

 

Met een diploma interieurvormgeving, juweelontwerp én etaleur op zak kent de creativiteit van Gwen Rotsaert geen grenzen. In de loop der jaren specialiseerde...

 

TOPavond met Katlijn Voordeckers van Opmerkelijk. Ze deelde met de aanwezige ondernemers opmerkelijke inzichten over klantbeleving voor kleinere merken met heel wat tips...

 

Ben je een geëngageerde ondernemer en wil je mee het verschil maken voor je collega-ondernemers van Beringen? Als UNIZO-bestuurder kan dat! Heb je...

Overzicht bestuurders

Patrick Coun

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
 • Extern – deskundige Lok. Econ. BERINGEN
Mezzehuis
0477 98 27 96
Schomstraat
66
3582 KOERSEL

Guido Vandewouwer

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
 • Extern – deskundige GECORO BERINGEN
 • Extern – deskundige Lok. Econ. BERINGEN
Optiek Ilse Gerard
0472 64 33 53
Koolmijnlaan
237
3582 KOERSEL

Johan Oyen

Functie(s): 
 • Penningmeester
Caro Slaapcomfort
0475 51 89 82
Gaston Oomslaan
53
3581 BEVERLO

Annick Vanheukelom

Functie(s): 
 • Bestuurder
Vanheukelom
0475 82 74 81
Genebroekstraat
111
3581 BEVERLO

Ilse Wauters

Functie(s): 
 • Bestuurder
ZinZicht bedrijfscoaching loopbaancoaching en training
0478 59 26 58
Molendijk
64
3582 KOERSEL

Sigrid Winter

Functie(s): 
 • Bestuurder
SIMA BV
0495 26 00 16
Koolmijnlaan
172
3582 KOERSEL

Tony Aerts

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Extern – deskundige Lok. Econ. BERINGEN
Convents
0478 78 87 94
Kerkstraat
5
3581 BEVERLO

Valentin Baeten

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Extern – deskundige Centrummanagement BERINGEN
Vathy - Baeten Confiserie
0491 89 99 73
Hoogstraat
29
3580 BERINGEN

Eric Bervoets

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
0475 36 69 79
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Geert Conard

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Sociale media
Esito Management & Communicatie
0496 12 77 10
Burgemeester Heymansplein
32
3581 BEVERLO

Ann Willems

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Extern – deskundige Centrummanagement BERINGEN
 • Weekend van de klant
Vathy - Baeten Confiserie
0491 89 99 37
Hoogstraat
29
3580 BERINGEN

Ria Poel

Functie(s): 
 • Bestuurder
Ria Poel Vastgoed
0474 47 73 46
Paalsesteenweg
323 B2
3583 PAAL

Peter Loozen

Functie(s): 
 • Bestuurder
Best Of Bikes - België
0475 58 32 15
Paalsesteenweg
336
3583 PAAL

Frank Santermans

Functie(s): 
 • Bestuurder
SANTERMANS PROJECTS
0475 45 43 91
Genebroekstraat
92
3581 BEVERLO

Els van der Leede

Functie(s): 
 • Bestuurder
van der Leede Els
0475 32 18 12
Pieter Breugelstraat
50
3580 BERINGEN

Michaël Vangeneugden

Functie(s): 
 • Bestuurder
Kadeco Vision
0498 81 67 99
Heerbaan
368
3582 KOERSEL
UNIZO Beringen
Schomstraat 66
3582KOERSEL

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden