UNIZO Beringen

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Beringen. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Beringen?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Activiteiten van UNIZO Beringen

31 jan 2022

GEANNULEERD: Ondernemersreceptie Beringen

Beverlo / Netwerkactiviteit
Stad Beringen, de middenstandsraad en UNIZO Beringen organiseren een gezamenlijke ondernemersreceptie. Alle ondernemers uit Beringen zijn welkom.

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

UNIZO lanceert het Winkelhierlied

Om alle klanten te bedanken die de voorbije periode de weg (terug)vonden naar de winkelhier en lokaal hun aankopen deden, brengt UNIZO samen met Ronny Mosuse het Winkelhierlied uit. Maar ook om de winkelhiers zelf te bedanken, om altijd klaar te staan voor hun klanten. 

Relanceplan voor Beringen

Op donderdag 23 september overhandigde UNIZO Beringen haar relanceplan voor de heropleving van de lokale economie aan het stadsbestuur van Beringen.  

Sinds Covid-19 werden de verwachtingen en het gedrag van consumenten, werknemers en ondernemers herschreven. Met impact op ieders zaak. UNIZO zette alle zeilen bij en begeleidde meer ondernemers dan ooit, elk op hun maat en in elke fase van de onderneming. 

Ook in Beringen maakten we er werk van en geven het stadsbestuur met dit dossier de nodige input met 'speerpunten voor heropleving van de lokale economie in Beringen'. 
Thema's die in het dossier aan bod komen zijn o.a. toekomstgericht ondernemen met duurzaamheid en digitalisering, lokale mobiliteit, fiscaliteit en ruimtelijke ordening. 

Verder wilden we zeker ook even terugblikken en de aandacht vestigen op de ondernemersprioriteiten in Beringen die door UNIZO Beringen werden opgemaakt bij aanvang van de legislatuur. Wij, ondernemers, vroegen in het dossier om een krachtig economisch beleid te voeren.

Vanuit UNIZO Beringen waren we toen ook zeer verheugd vast te stellen dat het nieuwe stadsbestuur onze 5 prioriteiten ook mee had opgenomen in haar nieuw bestuursakkoord en bevestigde om de komende jaren constructief samen te willen werken aan een sterk economisch beleid voor Beringen. 

UNIZO Beringen hoopt alvast dat bij de invoering van de oppervlaktebelasting in Beringen de ondernemers dit ook zullen merken door een mogelijke terugvloeiing in hun voordeel

UNIZO Beringen zal dan ook verder toezien op de uitvoering van haar prioriteiten en staat ter beschikking van het stadsbestuur en haar diensten om, indien mogelijk, haar hierin te ondersteunen en te versterken.  (Foto: Hans Put)

Nieuws & realisaties van UNIZO Beringen

Op donderdag 14 oktober jl. leerde Wim Van Rompuy als de Schrijfdokter meer dan 35 ondernemers heel wat magische trucs waarmee je bepaalt...

 

UNIZO Limburg reikte op 22 april het Handmade in Belgium-label uit aan brouwmeester Patrick Haselaars (54) van Brouwerij Remise 56 in Koersel. “Patrick...

 

Klik hier voor de videoboodschap

Overzicht bestuurders

Patrick Coun

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
 • Extern – deskundige Lok. Econ. BERINGEN
Mezzehuis
011 32 13 34
Schomstraat
66
3582 KOERSEL

Guido Vandewouwer

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
 • Extern – deskundige GECORO BERINGEN
 • Extern – deskundige Lok. Econ. BERINGEN
Optiek Ilse Gerard
011 42 08 97
Koolmijnlaan
237
3582 KOERSEL

Johan Oyen

Functie(s): 
 • Penningmeester
Caro Slaapcomfort
011 34 61 32
Gaston Oomslaan
53
3581 BEVERLO

Tony Aerts

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Extern – deskundige Lok. Econ. BERINGEN
Convents
011 42 28 32
Kerkstraat
5
3581 BEVERLO

Valentin Baeten

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Extern – deskundige Centrummanagement BERINGEN
Vathy - Baeten Confiserie
0032 491 89 99 37
Hoogstraat
29
3580 BERINGEN

Eric Bervoets

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
011 26 30 15
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Geert Conard

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Communicatie
Esito Management & Communicatie
011 66 00 23
Burgemeester Heymansplein
32
3581 BEVERLO

Ann Willems

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Extern – deskundige Centrummanagement BERINGEN
 • Weekend van de klant
Vathy - Baeten Confiserie
0032 491 89 99 37
Hoogstraat
29
3580 BERINGEN

Ria Poel

Functie(s): 
 • Bestuurder
Ria Poel Vastgoed
011 22 33 41
Paalsesteenweg
323 B2
3583 PAAL
UNIZO Beringen
Schomstraat 66
3582KOERSEL

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden