UNIZO Genk

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Genk. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Genk?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

UNIZO lanceert het Winkelhierlied

Om alle klanten te bedanken die de voorbije periode de weg (terug)vonden naar de winkelhier en lokaal hun aankopen deden, brengt UNIZO samen met Ronny Mosuse het Winkelhierlied uit. Maar ook om de winkelhiers zelf te bedanken, om altijd klaar te staan voor hun klanten. 

Goed rapport voor stad Genk

Op vrijdag 21 januari overhandigde UNIZO Genk het tussentijds rapport over het ondernemersbeleid alsook het relanceplan voor de heropleving van lokale economie aan het stadsbestuur van Genk.

Sinds Covid-19 werden de verwachtingen en het gedrag van consumenten, werknemers en ondernemers herschreven. Met impact op ieders zaak. UNIZO zette alle zeilen bij en begeleidde meer ondernemers dan ooit, elk op hun maat en in elke fase van de onderneming. UNIZO Genk gaf het stadsbestuur de nodige input voor heropleving van de lokale economie.

Thema's die in het dossier aan bod komen zijn o.a. toekomstgericht ondernemen met duurzaamheid en digitalisering, lokale mobiliteit, fiscaliteit en ruimtelijke ordening. Verder wil het UNIZO-bestuur ook terugblikken en de aandacht vestigen op de ondernemersprioriteiten die werden opgemaakt bij aanvang van de legislatuur. "Wij vroegen om een krachtig economisch beleid te voeren, met ruimte voor ondernemers en een gezond fiscaal beleid. Met een goed parkeerbeleid op het grondgebied van Genk. Daarnaast ook meer groen en gezelligheid in het centrum. We zijn verheugd vast te stellen dat het stadsbestuur onze prioriteiten toen had opgenomen in het bestuursakkoord. We overhandigen dan nu alvast een tussentijds positief rapport”, aldus Luca Bruno voorzitter van UNIZO Genk.

“Vanuit de stad zijn we opgetogen met de lovende woorden. We hebben een duidelijke visie waarin het ondernemerschap een centrale rol speelt.”, zegt burgemeester Wim Dries van Stad Genk.

UNIZO Genk zal dan ook verder toezien op de uitvoering van haar prioriteiten en staat ter beschikking van het stadsbestuur om hierbij, indien mogelijk, steun te verlenen. Het volledige dossier staat op de site van UNIZO Genk.

PDF iconKLIK HIER VOOR HET RAPPORT

Nieuws & realisaties van UNIZO Genk

 

Op vrijdag 21 januari overhandigde UNIZO Genk het tussentijds rapport over het ondernemersbeleid alsook het relanceplan voor de heropleving van lokale economie aan...

 

Beste ondernemer - OPGELET We vernemen van een Genks bedrijf dat ze werden gecontacteerd door een bedrijf dat aangeeft ‘in naam van de...

 

UNIZO Genk blikt tevreden terug naar het Weekend van de Klant. Afgelopen zaterdag 2 en zondag 3 oktober was het Weekend van de...

Overzicht bestuurders

Luca Bruno

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
 • Effectieve vertegenwoordiger Centrummanagement GENK
BRIM
089 84 06 00
Jaarbeurslaan
23 4
3600 GENK

Nick Magerman

Functie(s): 
 • Penningmeester
 • Effectieve vertegenwoordiger Milieuraad GENK
Magerman Nick
02 318 35 99
Dieplaan
65 21
3600 GENK

Johan Revinsek

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
011 26 30 27
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Wim Lenaers

Functie(s): 
 • Bestuurder
Vastgoedboutique
0032 89 75 53 34
Sprinkelestraat
75
3690 ZUTENDAAL

Tino Merola

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Effectieve vertegenwoordiger Marktcommissie GENK
KBC Bank Genk-Centrum
089 32 23 79
Klokstraat
5
3600 GENK

Katrien Schreurs

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Effectieve vertegenwoordiger Centrummanagement GENK
Couture Maessen
089 35 56 20
Marktstraat
13
3600 GENK

Tom Robyns

Functie(s): 
 • Bestuurder
ALMERO
0032 499 52 37 45
Kokerstraat
10
3600 GENK

Indira Vandormael

Functie(s): 
 • Bestuurder
Social Ctrl
0032 89 20 17 21
C-Mine
12
3600 GENK

Victoria Roddi

Functie(s): 
 • Bestuurder
Consenso Advocaten MS
0032 89 32 29 10
Piepelpoel
13
3700 TONGEREN

Geert Soors

Functie(s): 
 • Bestuurder
Omnisafe
089 69 99 17
Zuiderring
34
3600 GENK

Elke De Backer

Functie(s): 
 • Bestuurder
Talent & Passion
0032 89 85 61 59
C-Mine
12
3600 GENK
UNIZO Genk
0413.193.769
Jaarbeurslaan 23
3600GENK

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden