UNIZO Zonhoven

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Zonhoven. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Zonhoven?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

UNIZO voor U in 2022

UNIZO versterkt ondernemers.
Want wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient een partner die de beste ondersteuning en verdediging biedt. 

Een overzicht van de UNIZO-medewerkers die zich elke dag vol enthousiasme voor Limburgse ondernemers inzetten, ontdek je op deze pagina. En hier vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen in 2021, samen met de ambities die we onszelf in 2022 stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen. 

Ondernemende groeten
Bart Lodewyckx - gedelegeerd bestuurder - UNIZO Limburg

Goed rapport voor gemeente Zonhoven

UNIZO Zonhoven overhandigde het tussentijds rapport over het ondernemersbeleid alsook het relanceplan voor de heropleving van lokale economie aan het gemeentebestuur van Zonhoven.

Sinds Covid-19 werden de verwachtingen en het gedrag van consumenten, werknemers en ondernemers herschreven. Met impact op ieders zaak. UNIZO zette alle zeilen bij en begeleidde meer ondernemers dan ooit, elk op hun maat en in elke fase van de onderneming. UNIZO Zonhoven gaf het gemeentebestuur de nodige input voor heropleving van de lokale economie.

Thema's die in het dossier aan bod komen zijn o.a. toekomstgericht ondernemen met duurzaamheid en digitalisering, lokale mobiliteit, fiscaliteit en ruimtelijke ordening. Verder wil het UNIZO-bestuur ook terugblikken en de aandacht vestigen op de ondernemersprioriteiten die werden opgemaakt bij aanvang van de legislatuur.

"Wij vroegen om een krachtig economisch beleid te voeren, met ruimte voor ondernemers en een gezond fiscaal beleid. Daarnaast een opwaardering van het centrum en initiatieven om de lokale economie te ondersteunen. We zijn verheugd vast te stellen dat het gemeentebestuur aan de slag is gegaan met onze prioriteiten. We overhandigen dan nu alvast een tussentijds positief rapport”, aldus Mario Leyssens van UNIZO Zonhoven.

“Vanuit de gemeente zijn we opgetogen met de lovende woorden. We hebben een duidelijke visie waarin het ondernemerschap een centrale rol speelt. De resterende jaren van de legislatuur willen we hier zeker op blijven inzetten”, aldus schepen lokale economie Frank Vandebeek.

UNIZO Zonhoven zal dan ook verder toezien op de uitvoering van haar prioriteiten en staat ter beschikking van het gemeentebestuur om hierbij, indien mogelijk, steun te verlenen. 

PDF icon Lees hier het volledige rapport.

Nieuws & realisaties van UNIZO Zonhoven

 

Het Eikenhof was het decor van een geslaagd ondernemerscafé met de aanwezigheid van een 60-tal Zonhovense ondernemers. En wat cafébazin Monique betreft mogen...

 

Jacques Vermeire bezocht UNIZO Op donderdag 5 mei organiseerde UNIZO Houthalen-Helchteren en UNIZO Zonhoven een keynote met niemand minder dan Jacques Vermeire in...

 

Vorig jaar opende het Zonhovense koppel Debby Broux en Kristof Vlayen het IJs Magazijn, hiervoor ontvingen ze van UNIZO Limburg het officiële Handmade...

Overzicht bestuurders

Thierry Dekkers

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
0478 27 06 03
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Sabrina Fiorelli

Functie(s): 
 • Secretaris
 • Effectieve vertegenwoordiger Mobiliteit ZONHOVEN
Sabrina Fiorelli
0485 40 79 27
Nieuwveldstraat
17
3520 ZONHOVEN

Filip Meeus

Functie(s): 
 • Penningmeester
 • Effectieve vertegenwoordiger GECORO ZONHOVEN
POLLERS & MEEUS
0475 76 03 26
Dorpsstraat
26
3520 ZONHOVEN

Nele Claessens

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Effectieve vertegenwoordiger Milieuraad ZONHOVEN
 • Sociale media
Chiqu'a Hair Solutions
0494 81 59 92
Beverzakstraat
105
3520 ZONHOVEN

Mario Leyssens

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Plaatsvervanger GECORO ZONHOVEN
Advocatenkantoor Mario Leyssens
0496 10 60 53
Dorpsstraat
29 b3
3520 ZONHOVEN

Danny Migalski

Functie(s): 
 • Bestuurder
Fotografics
0476 23 62 42
Kneuterweg
5
3520 ZONHOVEN

Dominic Tholen

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
Architect Tholen
0495 92 44 99
Dorpsstraat
29
3520 ZONHOVEN

Heidi Schraepen

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
Schraepen Heidi
0491 08 07 09
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Joyce Schraepen

Functie(s): 
 • Bestuurder
Jova Construct
0479 02 00 08
Vliegpleinweg
38
3520 ZONHOVEN

Aline Buntinx

Functie(s): 
 • Bestuurder
Buntinx Body Engineering
0472 27 25 96
Elstrekenweg 82
82
3520 ZONHOVEN

Caroline Thonnon

Functie(s): 
 • Bestuurder
Nexus Communication
0496 54 91 37
Teutseweg
25
3520 ZONHOVEN

Tim Witters

Functie(s): 
 • Bestuurder
Interboring
0496 96 59 78
Industrieweg Zuid
1354
3520 ZONHOVEN
UNIZO Zonhoven
Nieuwveldstraat 17
3520 Zonhoven
3520ZONHOVEN

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden