Tijdens de uitreiking van de Cristal Award ‘Oudsbergse Ondernemer van het jaar werd Myrielle Paesen en Danny Witters van Witters-Paesen Begrafenissen uitgeroepen tot winnaar. Ze haalde het nipt van JaracoEssers & Vanbriel en Ateljee 94.

“Bij Witters-Paesen Begrafenissen klopte het complete plaatje.”Een bedrijf dat sterk innoveert in haar sector. Een gezonde dosis ondernemingszin met de moed om te blijven investeren dit over 3 verschillende vestigingen alsook de investering in een prachtige 'aula' aldus gastkomiek Armand Schreurs." Witters-Paesen Begrafenissen is een familiebedrijf sinds 1970 die elke wens waarmaken.

De award werd voor de tweede maal uitgereikt door UNIZO Oudsbergen. “Als organisatie van zelfstandige ondernemers willen we het ondernemerschap promoten en tegelijk Oudsbergen in de kijker zetten. De award is een erkenning voor Witters-Paesen Begrafenissen, maar vooral een boost voor al de ondernemers in de gemeente,” aldus Barbra Dreesen, een tevreden voorzitter van UNIZO Oudsbergen.

Naast de Cristal Award reikte het bestuur van UNIZO Oudsbergen ook een Award voor Starter van het Jaar. Deze ging naar Modest van topchef Sander Spreeuwers

Een jonge gepasioneerde ondernemer die Oudsbergen mee op de culinaire kaart zet. 

Klik hier voor de sfeerbeelden. 

Nuttig voor jou