Neos is overal aanwezig

Nationaal netwerk met lokale verankering

Neos is intussen uitgegroeid tot de snelst groeiende en meest dynamische seniorenverenigingen van Vlaanderen met meer dan 35.000 leden in 220 afdelingen. Naast gewezen zelfstandigen vinden ook kaderleden en ambtenaren de weg naar Neos. De Neos-clubs zijn stevig ingebed in het lokale weefsel van hun stad of gemeente en vertegenwoordigen de senioren in diverse lokale adviesorganen.

Een waaier aan activiteiten

Bijna 2000 bestuursleden staan garant voor een uniek pakket aan activiteiten op lokaal niveau met gerenommeerde gastsprekers, culturele evenementen, wandel- en fietstochten, museum- en bedrijfsbezoeken, binnen- en buitenlandse reizen. Neos, dat is ook samen lekker eten, klinken op allerlei feestelijkheden, oude en nieuwe vrienden ontmoeten.

Actieve betrokkenheid

Neos geeft de gepensioneerde zelfstandige niet alleen de mogelijkheid om de pensioentijd dynamisch te beleven, maar biedt ook een forum voor nieuwe vriendschappen en een plek om talenten, beroepservaring, contacten en expertise blijvend in te zetten. De afdelingen worden in hun werking en aanbod ondersteund door een professioneel secretariaat maar zelforganisatie en zelfsturing zijn essentieel.

Ook in jouw buurt

Ook in jouw gemeente is er een toffe Neos-club met een eigen programma, op de maat en het ritme van de actieve senior. Heb je een open geest, ben je positief ingesteld, hou je van een gemoedelijke, vriendschappelijke sfeer? Zoek dan de Neos-club bij jou in de buurt. Neem gerust contact met een bestuurslid en kom eens langs. Je zult warm onthaald worden. Met Neos beleef je het samen!