Kruis 24 oktober 2024 aan in je agenda: het Feest van de Ondernemer is dé plek waar je professionele netwerk groeit en waar we jouw ondernemerschap feestelijk vieren.

Ontmoet, netwerk, laat je inspireren en vier mee! Ontdek bovendien wie provinciaal (Beloftevolle) KMO van het Jaar 2024 wordt.

Wat mag je verwachten?

KMO-keynote Steven Van Belleghem: 100 tips rond klantenbeleving

Klanten stellen in onze digitale wereld steeds hogere eisen en verwachten een naadloze, gepersonaliseerde ervaring. Maar hoe creëer je die klantencultuur? En hoe overtuig je je medewerkers om ook klantgericht te werken?  
Ontdek het tijdens de keynote van Steven Van Belleghem! 

Steven Van Belleghem is een wereldwijde autoriteit op het gebied van klantgerichtheid, marketingprofessor aan de Vlerick Business School, en heeft meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland.  
Hij schreef recent het boek “De Ruwe Diamant”, een boek vol praktische inzichten en meer dan 100 tips voor een sterke klantencultuur. 

Vier het ondernemerschap met collega-ondernemers

Ondernemen, dat is met vallen en opstaan, tijdens ons Feest van de Ondernemer, vieren we het ondernemerschap, want je mag best trots zijn op wat jij al verwezenlijkt hebt!
Wissel verhalen en ervaringen uit met anderen. Leg op een spontane manier nieuwe contacten. Geen grote netwerker? De UNIZO-collega’s breken het ijs en zorgen dat je interessante contacten legt.

Ontdek de nieuwe (Beloftevolle) KMO van het Jaar 2024

Elk jaar gaan we op zoek naar de strafste KMO van het jaar. Wie ontvangt dit jaar dé ondernemersaward voor ambitieuze en innovatieve kmo-ondernemers?
Stel jezelf kandidaat: https://www.unizo.be/kmo-van-het-jaar

Proost met collega-ondernemers, geniet van het verzorgde buffet en creëer blijvende contacten.

Programma

  • 18u00: Onthaal met bubbels
  • 18u50: Verwelkoming door Bernard Walravens & Elke Tielemans
  • 19u00: Verzorgd buffet
  • 20u: Bekendmaking provinciale (Beloftevolle) KMO van het Jaar 2024
  • 20u30: Keynote Steven Van Belleghem
  • 21u20: Q&A
  • 21u30: Netwerkdrink met dessert
  • 23u30: Voorzien einde

Nationale eventpartners:

Provinciale eventpartners: 

Projectpartner:

    

Extra tegemoetkomingen:
Als UNIZO-bestuurder geniet je een exclusieve korting. Neem je een partner mee, dan kan dit aan ledentarief (aan te vragen via vlaamsbrabant@unizo.be)

Extra tegemoetkomingen
Als UNIZO-bestuurder geniet je een exclusieve korting. Neem je een partner mee, dan kan dit aan ledentarief (aan te vragen via vlaamsbrabant@unizo.be)
Betaalwijze
Online betaling
Een factuur voor voldaan
24
oktober

Praktische informatie

18:00 - 23:30
D'Ieteren Mobility Center Zaventem
Leuvensesteenweg 326, 1932 Zaventem
149 EUR excl. btw Niet-leden
99 EUR excl. btw UNIZO leden
75 EUR excl. btw UNIZO bestuurders
Organisator
UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.