Informele KMO-lunch met Hind Salhane & UNIZO provincie Antwerpen. Daar ben ik graag bij!

Wat?

De UNIZO KMO-talks zijn interactieve & informele KMO-lunches. Iedere 2 maanden brengt UNIZO provincie Antwerpen KMO-ondernemers rond de tafel, telkens met een nieuw onderwerp & op een nieuwe locatie. Houd onze kalender dus zeker in de gaten! 

Tijdens deze KMO-talks gaan we in gesprek met Hind Salhane, head of ESG bij Graydon.

Hind Salhane is Head of ESG bij GraydonCreditsafe, onderdeel van de internationale Creditsafe Group (specialist bedrijfsinformatie en meest gebruikte aanbieder kredietinformatie). Zij is verantwoordelijk voor het departement ESG, dat ervoor zorgt dat bedrijven beroep kunnen doen op datagedreven ESG-inzichten, duurzaamheidsindicatoren. De rode draad in de loopbaan van Hind is steeds duurzaamheid geweest in de brede zin. Zo ging ze van diverse managementrollen binnen HR (S) richting management consultancy, waar ze schreef aan talloze innovatieprojecten en ESF-projecten. Daarnaast heeft ze mooie ervaring mogen opdoen dankzij de ervaring als medewerker van senator aan de Belgische Senaat. Hier stond ze onder meer in voor het voorbereiden en opstellen van parlementaire vragen rond transversale topics. Innovatie, duurzaamheid en maatschappij zijn dan ook niet voor niets thema’s die haar al jaren bezighouden.

Hind deelt graag met jou het wat en waarom van ESG (Environmental, Social & Governance).Heb je nog andere vragen voor Hind? Schrijf je in en stuur jouw vragen naar kmo.antwerpen@unizo.be. Wij zorgen ervoor dat Hind ze beantwoordt op 6 juni. 

Let's talk!

Wanneer?

Donderdag  6 juni van 12u tot 14u

Waar? 

Afspanning de Jachthoorn, Doornstraat 11, 2550 Kontich

Voor wie?

Deze lunch is exclusief voor KMO-zaakvoerders uit alle sectoren (vanaf 5 FTE’s, UNIZO-leden). Nog geen UNIZO-lid? Sluit gerust eenmalig aan en maak kennis met ons KMO-netwerk.

 

Indien je vegetarisch, lactose- of glutenintolerant bent of bepaalde allergieën hebt, vragen we om dit mee te delen per mail aan kmo.antwerpen@unizo.be
 
Facturatiewijze overschrijving
Na inschrijving wordt een factuur opgestuurd. De inschrijving is enkel geldig na betaling van de factuur
Extra tegemoetkomingen
Zie de algemene voorwaarden in geval je jouw deelname annuleert.
UNIZO provincie Antwerpen vzw
BE39 4025 5384 3119
Betaalwijze
Online betaling of overschrijving
Een factuur voor voldaan
6
juni

Praktische informatie

12:00 - 14:00
Afspanning de Jachthoorn
Doornstraat 11, 2550 Kontich
95 EUR excl. btw
Organisator
UNIZO provincie Antwerpen

Nuttig voor jou