Ben je klaar om jezelf te verwennen met een avond vol culinaire hoogstandjes en gericht netwerken? Dan mag je het netwerkdiner bij Table 22 zeker niet missen.

Restaurant Table 22 is één van de nieuwkomers in de 21ste editie van de Gault & Millau-gids, waar het een score van 12 op 20 behaalde. Chef-kok Dean Hoebeeck is verheugd om twee jaar na de opening van zijn zaak in de Hertstraat in Welle een plekje te veroveren in deze prestigieuze gids.

Na een gezellig aperitief waar je collega-ondernemers uit Denderleeuw, Welle en Iddergem kunt ontmoeten, zal Chef Dean zorgen voor een culinair 4-gangen diner begeleid door topwijnen of alcoholvrije alternatieven. Een symfonie van smaken gegarandeerd!

Schrijf je snel in om je plaats te verzekeren voor dit exclusieve evenement.

We hanteren een roterend systeem tussen elke gang van het diner om maximaal te kunnen netwerken.

Menu

  • Hapjes en aperitief van het huis
  • Eerste gang: Belgisch Noordzeekrab – koolrabi – limoen - Dashi
    • Wijn * – Seméli Mantinia Moschofilero - 2022
  • Tweede gang: Mechelse asperges – Tarbot – gerookte prei - bieslook
    • Wijn * - Quinta de Couselo – Rosal 2021 – Rias Baixas
  • Derde gang: Rundshaas – zilte groenten – parmezaantje 
    • Wijn * - Bourgogne Pinot Noir du Château de Marsannay - 2017
  • Vierde gang: Yoghurt – passievruchten – meringue – witte chocolade
    • Koffie en versnaperingen

* Er wordt een alcoholvrij alternatief voorzien voor de wijnen.
** Water is voorzien tem de derde gang.

Verkies je de alcoholvrije versie van het menu ?

Gelieve dit voorafgaand aan het evenement door te geven via e-mail naar: unizodenderleeuw@gmail.com 

 

Facturatiewijze overschrijving
Onkostennota
UNIZO Denderleeuw
BE98 73701131 5293
Betaalwijze
Overschrijving
6
juni

Praktische informatie

19:00 - 22:30
Table 22
Hertstraat 22, 9473 Welle
159 EUR Niet-leden
149 EUR UNIZO leden
Organisator