UNIZO komt op en jij bepaalt de agenda

Volgend jaar kiezen we nieuwe gemeenteraden en gemeentebesturen. Wat moet er in Tessenderlo en Ham veranderen na de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024? UNIZO Tessenderlo en UNIZO Ham maken dit najaar een specifiek memorandum op met lokale thema's die leven in onze gemeentes.  Daarvoor hebben we jouw input nodig!

Vul deze enquête in en bepaal mee wat hoog op de agenda zal staan. Het invullen van de enquête neemt slechts enkele minuten in beslag.

Naar de enquête

UNIZO voor jou

UNIZO versterkt ondernemers.
Want wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient een partner die de beste ondersteuning en verdediging biedt. 

Een overzicht van de UNIZO-medewerkers die zich elke dag vol enthousiasme voor Limburgse ondernemers inzetten, ontdek je op deze pagina. En hier vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen, ons aanbod, samen met de ambities die we onszelf stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen. 

Ondernemende groeten
Geert Lambrechts - voorzitter - UNIZO Limburg
Bart Lodewyckx - gedelegeerd bestuurder - UNIZO Limburg

Nieuws van UNIZO Ham

Bestuurders

Bart Wijckmans
Wijckmans Bouwmaterialen
Voorzitter
Weekend van de klant
Jan Vrijs
Skilpod
Ondervoorzitter
Penningmeester
Guy Derieuw
Guy Derieuw
Bestuurder
Evie Favoreel
Archi-F
Bestuurder
Walter Nijs
Bestuurder
Elly De Bie
ENONA
Bestuurder
Evy Elen
IMAGIE
Bestuurder
Wendy Vandeput
UNIZO Limburg
Secretaris

Vragen aan UNIZO Ham

  • Bart Wijckmans, Voorzitter

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

UNIZO telt 250 lokale verenigingen