UNIZO Groot Berlare

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Groot Berlare. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Groot Berlare?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

Regioleverancier worden?

Meld je aan op regioleverancier.be en blijf steeds op de hoogte van overheidsopdrachten in Oost-Vlaanderen tot 139.000 euro excl btw. Registratie is gratis, makkelijk en snel. 
Wil je weten hoe je regioleverancier kan worden? Bekijk deze korte instructievideo.
Regioleverancier is een initiatief van UNIZO Oost-Vlaanderen, Provincie Oost-Vlaanderen en de streekintercommunales DDS, Veneco, Solva en Interwaas.

Stadsleverancier
Stad Gent heeft een eigen platform opgezet rond de overheidsopdrachten. Daarom is het voor alle Oost-Vlaamse ondernemers ook nuttig om te registreren op Stadsleverancier.stad.gent om op de hoogte te blijven van de opdrachten uit Gent.

Overzicht bestuurders

Peter Van der Spiegel

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
Softservice.Be
0475 43 75 50
Gaver
35
9290 BERLARE

Stefaan De Lathouwer

Functie(s): 
 • Secretaris
Radaralarm De Lathouwer
09 337 79 00
Burg. De Lausnaystraat
32
9290 OVERMERE

Karla De Meyer

Functie(s): 
 • Penningmeester
Imminvest
052 42 35 88
Kamershoek
28
9240 ZELE

Karla De Meyer

Functie(s): 
 • Bestuurder
Imminvest
Donklaan
85 1
9290 BERLARE

Micheline Van Cauteren

Functie(s): 
 • Bestuurder
Softservice.Be
0475 43 75 50
Gaver
35
9290 BERLARE

Joost vandewalle

Functie(s): 
 • Bestuurder
Rodeo
09 367 74 56
Dendermondse Steenweg
73 bus B000
9290 OVERMERE
UNIZO Groot Berlare
Gaver 35
9290BERLARE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden