Bij een sterk merk, horen sterke partners

Als grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel is UNIZO de uitgelezen partner voor diverse organisaties en bedrijven.  Dagelijks bereiken we een breed ondernemerspubliek, van starter en eenmanszaak over vrije beroeper tot grote KMO die internationaal actief is. Dit doen we vanuit het hoofdkantoor in Brussel, 5 provinciale afdelingen en 23 regiokantoren. Als partner kan u zich associëren met de sterke merknaam die UNIZO is.

Een partnership is er in alle maten en alle gewichten. UNIZO heeft structurele samenwerkingen, maar ook sterk projectgebonden acties. Ook mediapartnerships behoren tot de mogelijkheden. Een partnership kan zich uitstrekken in deze domeinen:

Netwerk en events

Ontmoeting en netwerking staan centraal met talloze infosessies, opleidingen, netwerkactiviteiten. Via honderden events komt u in contact met uw doelgroep op nationaal, regionaal en lokaal niveau. Belangrijke events zijn de Weekend van de Klant, Dag van de Ondernemer, Startersroadshow, UNIZO Topseminar en meer .... Jaarlijks brengen we duizenden ondernemers samen.

Media

ZO Magazine, de UNIZO websites en e-zines zijn maar enkele van de vele UNIZO B2B mediakanalen waarin zowel redactionele als advertising return kan gegeven worden.

PDF iconDownload hier de UNIZO mediakit 2021.

Informatie en kennis

Onze studiedienst levert unieke inzichten, rapporten en whitepapers over talloze onderwerpen. Zo brengen we jaarlijks de Startersatlas en de KMO Barometer uit.

Ledenvoordeel

UNIZO biedt haar partners de mogelijkheid een exclusief ledenvoordeel aan te bieden. Dit kan een generiek voordeel zijn, of specifiek gericht naar starters, retailers, freelancers/ ZZPers of andere doelgroepen. 

Wie zijn de UNIZO partners?

UNIZO werkt nauw samen met dienstengroepen zoals Liantis, Markant, Neos, Overnamemarkt en Trias. Andere UNIZO partners zijn BMW, KBC, DHL Express, Fluvius, Graydon, Intrum, KIA, PMV/z, FedEx Express, Proximus, Sodexo, Syntra, VDAB, ....

Meer info?

Ook interesse om UNIZO partner te worden? Neem dan contact op met Nathalie Rogiers, via nathalie.rogiers@unizo.be.