Als grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel is UNIZO de uitgelezen partner voor diverse organisaties en bedrijven.  Dagelijks bereiken we een breed ondernemerspubliek, van starter en eenmanszaak over vrije beroeper tot grote KMO die internationaal actief is. Dit doen we vanuit het hoofdkantoor in Brussel, de 5 provinciale afdelingen en onze regiokantoren. Als partner kan u zich associëren met de sterke merknaam die UNIZO is.

Een partnership is er in alle maten en alle gewichten. UNIZO heeft strategische samenwerkingen, maar ook sterk projectgebonden acties. Ook mediapartnerships behoren tot de mogelijkheden. Een partnership kan zich uitstrekken in deze domeinen:

Netwerk en events

Ontmoeting en netwerking staan centraal met talloze infosessies, opleidingen, netwerkactiviteiten. Via honderden events komt u in contact met uw doelgroep op nationaal, regionaal en lokaal niveau. Belangrijke events zijn het Weekend van de Klant, de Dag van de Ondernemer, onze Startersroadshow, UNIZO Topseminar en meer .... Jaarlijks brengen we duizenden ondernemers samen.

Informatie en kennis

Onze studiedienst levert unieke inzichten, rapporten en whitepapers over talloze onderwerpen. Zo brengen we jaarlijks de Startersatlas en de KMO Barometer uit.

Media

UNIZO Magazine, de UNIZO websites en e-zines zijn maar enkele van de vele UNIZO B2B mediakanalen waarin zowel redactionele als advertising return kan gegeven worden. 

Ledenvoordeel

UNIZO biedt haar partners de mogelijkheid een exclusief ledenvoordeel aan te bieden. Dit kan een generiek voordeel zijn, of specifiek gericht naar starters, retailers, freelancers of andere doelgroepen. 

Wie zijn de UNIZO partners?

UNIZO werkt nauw samen met dienstengroepen zoals Liantis, Markant, Neos, Overnamemarkt en Trias. Andere UNIZO partners zijn  KBC, FedEx Express, Fluvius, GraydonCreditsafe, Intrum, PMV, Proximus, Sodexo, Maes, Lannoo en meer. Bekijk hier onze partners.

Ook interesse om UNIZO partner te worden?

Neem contact op met Partnerships Coördinator Nathalie Rogiers, via nathalie.rogiers@UNIZO.be.